kkkkk0 Napisano 28 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2008 Otoz zastosowalem taki mix tych fero i musze przyznac ze przedawkowalem;dp dawno juz mi sie takie cos nie zdazylo ale sie domyslilem. Bylem w clubie i czulem sie niekonfortowo jakos. a i zadnych efektow nie bylo....... a przeciez jest po nich bo juz taki mix uzywalem nie raz;p i dzialalo jednym slowem juz ktorys raz sie powtarzam LEPIJ MNIEJ NIZ WIECEJ;D jutro tez ide do clubu i tym razem zastosouj z 1.5 PHx dawno juz samego nie uzywalem a to dzieki niemu zobaczylem ze fero DZIALA;p no moze dorzuce do tego z 0.5 NPa lub 1 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Idz do clubu bez fero zobaczysz rezultaty takie same jak z nimi Myślisz że na łożysz fero i już na Ciebie wszyscy się patrzą o to ten z fero ,to jest tak samo jak ktoś uzyje AXE i już myśli o wszyscy się gapią na mnie ,poprostu autosugestia. Fero to tylko z laska sam na sam w aucie podniesie twoją odwage, albo bardzo blisko niej,i w sprawach biznesowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Michal skoro twierdzisz ze feromony to tylko autosugestia, i na dodatek porownujesz je z jakims dezodorantem to nie wiem po co jeszcze siedzisz na tym forum.Widzialem na nieznajomych dziewczynach przed uzyciem fero i po ja na mnie reaguja.Efekty bylo az przytlaczajace .Tak im namieszalem w glowie ze bez problemu zrobilyby wszystko o co je bym poprosil.Pomimo, ze tych dziewczyn nie znam.Mam nadzieje ze sa to Twoje tylko chwilowe przemyslenia na temat feromonow.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Absolutnie,twierdze że inni myślą że jak nałożą fero to ludzie się na nich patrzą bo mają fero na sobie i nic nie robią , to jest absolutna bzdura normalna autosugestia,tak jak inni używają Axe mają podobne reakcje. A jeżeli chodzi o dziewczyny to inna bajka wiem coś o tym Po co się męczyć rozmową,można ułatwić sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 No tak, niedoswiadczeni, 1 raz majacy kontakt z fero kazde spojrzenie w ich strone beda odbierali jako Wielkie dzialanie feromonow.I leca do domu podnieceni jacy to playboje z nich A zeby tak naprawde przekonac sie o dzialaniu fero, to trzeba jak najwiecej rozmawiac z kobietami, wtedy kazdy dowie sie jak jest naprawde z tym dzialaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Czlowieku nie pie***l mi tu ze to autosugestia . Zdazylo mi sie kilka systuacji w ktorych to na pewno nie bylo auto. A nalozylem tyle na siebie bo pierowszy raz chciaelm sprobowac .....takei cos........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 W sumie szkoda, że tak uważasz. To tak, jakbyś odbierał sobie szansę na nowe doznania i odkrycia. A, uwierz mi, czasami bywa całkiem fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Kilka? Kurcze dla mnie zdarza się cały czas z fero i bez fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 uuuuuuuuuu to prawdziwy z ciebie APOLLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 uuuuuuuuuu to prawdziwy z ciebie APOLLO W sumie ja mam tak samo bez fero, takze mam fajne akcje z dziewczynami, noo ale nie mozna ich porownac do tych sytuacji z uzyciem feromonow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Ooo ładnie to ujełeś o to mi własnie chodziło............. DZieki;p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Hehe spoko Noo ale niezly offtop powstal w twoim temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi