Rafeek Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 jak sie posmaruje chiokara to cieplo mi za uszami i mdli mnie przez jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 19 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2006 Niektórym robi się ciepło, niektórzy mają czerwone uszy przy zbyt dużych dawkach. Po prostu zmniejsz ilość, wyjdź na miasto i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Mam czasem takie dziwne reakcje spox i to szczególnie od Chikary (tam jest sporo stuff który nieźle mieli dziewczyną głowę!)! Czasem na to leje, jak sie nieco wywietrzy na dworze, jest już dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Miałem tak z samego początku stosowania Chikary. Robiło mi się ciepło i jakieś ogólne takie pobudzenie, teraz już mi się to nie przytrafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi