selle Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 witam, kompletnie zaszokowała mnie reakcja partnera na fero. po zastosowaniu rm, dosłownie zareagował błyskawicznie:) ale jak na drugi dzień spryskałam sie 1 dawką z próbki! poprostu był agresywny!!!przeciez to phero miał pobudzac a tu na odwrót?jak to możliwe, ze tak zareagował na rm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Proste JAk juz było mowione i ja powtarzam NA KAZDEGO CZLOWIEKA DZIALA INNE FERO MOCNIEJ ALBO MNIEJ DLATEGO MOZNA UZYWAC ROZNYCH ICH RODZAI. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 pheromax jest o wiele silniejszy od rm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 10 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Może Twój men jest z rodzaju, którego pobudzają raczej mniejsze niż większe ilości fero? Potestuj, dobierz dawkę optymalną i szalejcie ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scoty Napisano 14 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Miło brzmi "szalejcie ile wlezie" ale najpierw długa droga do tego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Długa, bo długa, ale jaka fajna ta droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 zrób z pheromaxem tak: zwilż nim tylko palec. zobaczysz że będzie odrazu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi