MichelNey Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Witajcie mam zapytanie odnośnie wymienionych w tytule tematu fero Pierwsze: jak zdaniem użytkowników Chikary, wypada ona jako uzupełnienie np NPA, PHX. Może jest skuteczniejsza niż każdy z tych dwóch wymienionych ? ( Npa jest np. Bardzo agresywne,a moze Chikara być łagodniejsza itp. ) 2 sprawa. Ktoś stosował już Perfekt Ten? Czy rzeczywiście jest on tak zaabójczo dobry? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 witam ja stosuje polaczenie 3 tych fero i wlasnie chikara dobrze sie sprawdza lagodzi silne dzialanie np.npa i do tego ten zapach który tak uwielbiam chikara zaliczana jest raczej do socjalnych fero ale sprawdza sie dobrze zwlaszcza w polaczeniu a jezeli chodzi o P10 wydaje mi sie ze moze to byc b.dobre fero malo kto to testuje poniewaz cena troche odstrasza ale ja mam chec przetestowac ten wynalazek a co mi sie podoba to ze jest calkowice bez zapachowy a ze jestem facetem ktory zbytnio nie przepada za roznego rodzaju wodami toaletowymi i innymi smierdziuchami te rozwiazanie bylo by dlamnie strzalem w 10 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi