DarkAngel Napisano 12 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Witam wszystkie Panie i Panów! Postanowaiłem sie podzielić z wami moimi spostrzeżeniami po zastosowaniu ów feromoników Paczuche dostałem 4 dni temu zamówiłem chyba jak większość nowych 2ml próbkę phx(dostałem bardzo miły prezencik w postaci EDGE za co dzięki obsludze sklepu ;p) jako że jestem 21 studentem dość spokojnym i w pewnym stopniu nieśmiałym pomyślałem że feromony mogą być tym czago potrzebuję i nie pomyłiłem się! Efekt jak najbardzniej pozytywny, na codzień aplikuje jedno psiknięcie na szyje (maskuję hugo bossem) widocznie większe zainteresowania moją osobą, częstość kontaków wzrokowych z płcią piękną niesamowicie częsta ;p łatwość nawiązywania kontaków również niesamowita (humorek po tych fero mam super). Wczoraj uderzyłem na disco (gdzie bywam może raz do roku), psiknąłem się 1,5 pheromaxy i zużyłem husteczkę z edge`em-efekt piorunujący praktycznie nie było samotnej dziewczyny która by mi odmówiła wspólnej zabawy z jedną nawiązałem bardziej dogłebny kontak no ale nie bedę się wdawał w szczegóły ;p. Reasumując efektów negatywnych brak, pozytywnych cała masa, co prawda długo nie stosuję feromoników i pewnie jeszcze wiele kombinacji i prób przede mną ale z całkowitą pewnością mogę powiedzieć, że jeszcze kilka produktów z tego sklepu nabędę = ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 to tylko pogratulować! życze miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi