lunatic Napisano 12 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Czy spotkał się ktoś z sytuacją że po używaniu RM spadło pobudzenie seksualne u partnerki????Czy jest to możliwe przez większą zawartość w nim "społecznych feromonów"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Co to znaczy, że "spadło" - czy możesz szerzej to opisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekus Napisano 27 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2008 Witam Niedawno stosowałem RM na ludziach i mogę powiedzieć, ze naprawdą są milsi przyjaźni etc. itd. A pro po partnerki rzeczywiście spada, a skutkiem tego jest poczucie bezpieczeństwa, które to feromony socjalne powodują. Tak samo jest w dłuższym związku który trwa kilka lat partnerka jest już przyzwyczajona do partnera i tego tak skutek jest. Dla udowodnienia czytałem niedawno, że gdzieś w Niemczech udowodniono naukowo że spada pożądanie po jakimś dłuższym odcinku czasu ze stałym partnerem. Stosowałem RM i powiem, ze na noc z partnerką to słabe feromony, ale nie wszystko było stracone jeżeli jest dobra atmosfera to nie ma przeszkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi