venus Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Witam ,jestem tu nowa i moze malo przesledzilam forum ,moze mi pomorzecie znales temat gdzie moge zamowic probki fero? takich na podryw faceta .Dzieki za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 poprostu kipisz je na www.feromony.pl bo na allegro itp. są same kity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Może nie same kity, ale tutaj masz gwarancję zwrotu oraz dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venus Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Dzieki serdeczne za pomoc.Zamowie tez tam probki? Kiedys stosowalam fero takie tanie z allegro i nie dzialajace ale po przeczytaniu forum nabralam checi na sprobowanie czego konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Z mniejszych pojemności możesz zamówić Pheromax. Poza tym próbki są czasami dodawane gratis, nie są na sprzedaż. Ja dostałam w sumie próbki: Perceprion, The Edge, Scent of Eros, z czego The Edge chyba nawet mi podeszło. Na wypróbowanie innych w dalszym ciągu sobie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venus Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Wielkie dzieki Cassi.Czyli moge ze strony zamowic probki gratis? Moze smieszne pytania zadaje ale w tym temacie jestem "zielona" a chcialabym wyprobowac te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 To nie do końca tak z tymi próbkami. To jest inicjatywa i dobra wola sklepu, że dodają coś od siebie. Nie muszą tego robić. Próbki są dodawane do płatnego zamówienia jako bonus. Poczytaj zasady zamawiania na stronie sklepu. Jeśli kupione feromony nie będą dla Ciebie satysfakcjonujące - możesz je zwrócić (roczna gwarancja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venus Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Tak wiem,napisalam i otrzymalam odpowiedz ze nie posiadaja probek.Trudno mi sie zdecydowac na cos konkretnego ,kasa jest nie mala i nie bardzo wiem czy bedzie dzialalo Jakos boje sie zaryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Venus, specjalnie z mysla o Tobie: www.feromony.pl/Gwarancja -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi