allek86 Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Witam dziś otrzymałem Pheromax zaaplikowałem zaledwie jeden raz na to popsikałem Aqua Di Gio i jak zazwyczaj po chwili sie przyzwyczajałem do zapachu tak teraz już czuje go drugą godzinę. Zapachu feromonów nie wyczułem jak i póki co nie dostrzegłem żadnych zmian w stosunku do mnie innych osób. Psiknąłem drugi raz i poczułem lekkie pieczenie i wrażenie ze jest mi gorąco w twarz, uczy, plus mam leciutki ból głowy. Jutro pierwsze testy w większym gronie ludzi, które na pewno opisze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Te objawy, które odczułeś (pieczenie, ból głowy) to objawy przedawkowania. Spróbuj zaczynać od mniejszych ilości. I powodzenia przy testowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Tak, masz juz udowodnione na sobie jak mozna przedawkowac takie silne fero.Koniecznie zastosuj minimalna dawke bo widocznie Tobie duzo nie trzeba.Swietnie, potestuj w szerszym gronie i mam nadzieje ze rowniez dolaczysz do Uzaleznionych Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil89 Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 no wiec, jakos nie widac abys sie dzielil swoimi dalszymi spostrzezeniami... czyzby cie te feromony az tak wciagly ze nie masz czasu juz odwiedzac tej strony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi