pppppp Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 w sobote tydz temu poznalem laske mialem na sobie troche pheromaxu bardzo mi sie spodobala ale niepodeszlem doniej ale wzielem do niej numer od kumpelki ona sie zdziwila pozytywnie ze ja do niej pisze i tam ona pisala ze komplementy na mnie,a jestem umuwiony na randke juz z nia i niewiem jak mam do niej rozmawiac co powiedziec i ile uzyc tej magii hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 Jeśli chodzi o to, co masz mówić, to niestety- chyba nie to forum. A jeśli ile feromonów masz użyć, to zależy od Ciebie. Moim zdaniem nie za dużo. Jedno pociągnięcie kulką po szyi powinno wystarczyć. Poczekaj, może inni Ci doradzą. A czy użyłeś wtedy tego Pheromaxu, który inaczej pachnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glatz Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 Jeśli chodzi o to, co masz mówić, to niestety- chyba nie to forum. Racja racja. Do takich spraw polecam forum http://agnieszka.com.pl/forum_php/index.php?redir=1 znajdziesz tam odpowiedzi na swoje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi