vichy Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 problem.... jeżeli ma sie pheromax i chikare to jak to nakładać? pierw phx i na to chikare czy na odwrót? a może phx w inne miejsce i hikare też? czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Myślę, że kolejność nakładania nie ma znaczenia. I tak zapachy się wymieszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 elo ja stosuje chikare czesto aplikując na wlosy a phx na szyje rosprowadzając od ucha do ucha i jest nice pamietaj ze chikara nie da se rady z przykryciem phx no moze na jakis krotki czas wiec muszisz zastosowac jakies perfumy ja ostatno zaczelem stosowac phx i chikare a nawet npa wszystko na wlosy tylko w ruznych miejscach utrzymuje sie wtedy znacznie dłuzej nawet 24 godz a normalnie od 4 do 6 godz wczesniej na ferum pytalem sie o aplikacje na włosy ale nie otrzymalem zadnej odpowiedzi czyli raczej nikt tak nie aplikuje ale warto testowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieruszany Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 ja phx na nadgarstki a chikara na szyje i perfumy na to i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi