paweł25 Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 siemano mam pytanko wczesniej mialem próbke 2 ml ale sie skończyla i kupilem 14 ml aplikuje prawie 2 miesiące a oto pytanie czy 1 psik z pojemnika 2 ml jest taki sam jak z 14 ml bo wydaje mi sie ze z próbki aplikacja byla troszke mniejsza sprawdzil to ktos ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 17 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Włąsnie dobre pytanie. :dp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2008 dobrze by bylo gdyby ferum sie wypowiedzial na ten temat ale moim zdanie próbka ma mniejesze aplikacje i akurat są w sam raz a po uzyciu flakonika 14 ml dla mnie dawka jest troszeczke za duza albo mi sie tylko wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 21 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2008 napisze do nich... mejla. i jutro wam dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi