me Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Witam, Czy jest szansa, żeby poznać czy ktoś stosuje feromony? Mam pewne podejrzenia co do jednej osoby jednak teraz to juz sama nie wiem czy aby przypadkiem nie za duzo sie o tym naczytalam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 tzn.....no raczej nie. musisz zapytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Tak tak podejdz i sie zapytaj czy aby nie uzywa Pheromaxu. Heh ciekawe jak by zareagowal na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 no wlasnie mam zamiar zadac mu to pytanie pewnie po jego minie poznam czy dobrze trafilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Wiesz, jagby mnie laska zapytala sie czy uzywam np Pheromaxu to pewnie bym sie nie przyznal.Noo chyba ze bym ja dobrze znal .Nic tylko zyczyc powodzenia i czekam kiedy zdasz nam relacje z tej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Może nie wal tak od razu z grubej rury i nie pytaj konkretnie o Pheromax czy inne. Zapytaj tak nie wprost, czy nie dodaje jakiegoś tajemniczego składnika do perfum albo coś w tym guście. I bacznie obserwuj reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 oj bede obserwowac bede... a byc moze zabije go jego wlasna bronia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 cassi dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Dlaczego sądzisz ,że właśnie ten ktoś stosuje feromony, w czym rzecz polega ,jakies czujesz reakcje przy tej osobie itp?Jeżeli zapytasz wprost o Phx to ten ktoś nie zareaguje o co biega,jeżeli masz racje to ,dlaczego miałby się nie przyznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Ja bym sie przyznała w ostateczności. Po co zdradzać za szybko swoją słodką tajemnicę sukcesu... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi