pppppp Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 spotkalem sie drugi raz z panienko uzylem troche pheromaxu a one z tylu samochodu smialy sie niewiadomo z czego potem zajechalismy do baru panienka myslala odrazu ze juz jest ze mna bo pytala sie kiedy idziemy na ten bal a ja tylko wspomnialem onim kiedy,jej kumpelka tak sie patrzyla na mnie ze normalnie schrupala by mnie,a panienka caly czas nic sie prawie nieodzywala jeszcze do tego zla byla caly czas,a jej kumpelka na koniec proponowala mi takie tam rzeczy niewiem wlasnie czy to dzialanie pheromaxu czy jak drugi raz sspotkalem sie z panienka to jej sie podobalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Czy mógłbyś nie zakładać drugiego tematu, skoro kontynuujesz stary wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 Popieram i17!! Nie zaśmiecajmy ferum:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi