grzesiek69 Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Witam Złożyłem właśnie zamówienie i zapłaciłem kartą kredytową (angialską jeśli ma to jakieś znaczenie). W realizacji zamówienia jest podane że muszę czekać na potwierdzenie. Jest to dla mnie dziwne, ponieważ zawsze jak coś kupywałem kartą, płatność była dokonywana automatycznie. Długo będę musiał czekać? Zależy mi żeby paczka dotarła do piątku. Żebym wiedział że tak będzie bym zamówił za pobraniem, ale chyba juz nie da sie tego anulować . Ile to potrwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 22 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisz bezposrednio do Ferum na emaila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Pisz na maila, albo na gg, jak są dostępni. Ja sie przekonałam, że to sklep w porządku, naprawdę ok, jeśli chodzi o podejście do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi