Wolfik Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Witam, Z natury jestem osobą działającą pod wpływem impulsu i często tego żałuję, dlatego mam pytanie czy nie popełniłem sporego błędu. Otóż pomyślałem sobie "kupię feromony" tyle, że zamiast poszukać informacji w internecie zbyt pochopnie podjąłem decyzję i zakupiełm feromony Miyoshi Miyagi z linii Pure Instinct. Butelczyna tego kosztuje 55 zł i w związku z tym mam pytanie, czy ktoś wie coś na temat tych feromonów. Czy działają, czy jest to tylko pic na wodę i dałem się wciągnąć. Od razu powiem, że kupiłem też NPA i co do tych akurat już co nieco wiem, bo czytałem tu na forum. Zastanawiam się czy tych Myioshi nie używać na codzien, natomiast npa na specjalne okazje, no i czy to można łączyć. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Nikt Ci nie da tutaj jednoznacznej odpowiedzi. To możesz wyprobować tylko Ty sam, bo tylko Ty będziesz wiedział, jak to na Ciebie działa. A ponieważ jesteś jedyną znana mi osoba używającą tych fero - bardzo proszę o relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfik Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Heh, narazie czekam na przesyłkę. W opisie na stronie internetowej pisze, że zawierają między innymi Androstenol, Androstenon oraz Alpha-Androstenol, jednak nic o stęzeniach. No zobaczymy. Wypróbuję i napiszę czy działa, jednak i tak fajnie byłoby gdyby ktoś tu rozwiał moje wątpliwości dot. tego fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Ojj szczerze watpie czy ktos z tego forum uzywaml tego czegos.Kto wie moze jakis czlowiek sie znajdzie, ale mysle ze Ty jestes promotorem i Ty 1wszy nam opiszesz czy to wogole dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Był gdzieś jeszcze użytkownik pepto - ale jego wątek gdzieś się zawieruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys24so Napisano 17 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2008 Hej. Zaczynam przyghode właśnie z tymi fero. Wolfik czy te Miyoshi Miyagi które zakupiłeś mają jakis zapach?? ja wyczówam tylko zapach alkoholu z buteleczki a na ciele nic nie czuć. W razie jakichś spostrzeżeń działania tych fero. , pisz . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trevor Reznik Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 http://ferum.pl/pytanie-t1026.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 24 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2008 A macie tę wersję apachową? Jak pachnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trevor Reznik Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 nie jest to zapach firmowych perfum z górnej półki ale nie jest taki zły. bardziej taki słodki zapach niż świeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Więc jeśli już się na nie skuszę, to pewnie tę wersję bezzapachową. Androstenol ładnie na mnie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi