vichy Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Rano tak jak zawsze, hantle, sztanga troche cwiczeń, codzienna higiena śniadanie iiiii całe psiknięcie na szyje phx a potem na uczelnie. Idąc codzienną drogą rozmyśliłem się. Idę wpierw do znajomej pracującej w obówniczym. Rozmawaiamy normalnie troche sie śmiejemy, jednak ona podtrzymywała tą rozmowę. Nagle wchodzi ideał kobiety w mojim wieku, ewentualnie o rok młodsza. Puszaczam do niej głupi tekst: -może w czymś pomóc? Ona na to: -poproszę te czarne z czerwonym paskiem. Ja biegiem do magazynu żeby mi koleżanka dała te buty, a ona na cały głos: może zapytał byś się o rozmiar?? Przynoszę jej pudełko wspaniałych butów (nigdy bym nie kupił szpilek za 798zł.) przymierza - są idelane. Koleżanka woła mnie do siebie. pyta co ja odwalam... mówię że nic, tak poprostu odruchowo sie zapytałem. Wracam do wspaniałej klijentki. Podchodze do miejsca gdzie siedziała a na podłedze było tylko pudełko z butami które przymierzała. NA fotelu zaś kartka: "29.4. w wtorek. o 15.30 na rynku pod empikiem" a nizej był podany numer telefonu. Teraz pytanie: phx czy może moje poczucie humoru to spowodowało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Pewnie jedno i drugie Ale historia taka, że aż się nie chce wierzyć. Żeby to mnie coś takiego kiedyś spotkało... mmm, rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 wiesz cassi to był chyba przypadek.... albo coś Ale życze każdemu z was takiego czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Swietnie, ale napisz dokladnie jakie byly relacje miedzy wami.Bo z tego co widac to Twoje poczucie humoru polegalo na udawanie sprzedawce, a to nie jest smieszne.W rozmowie z nia zauwazyles od razu duze zainteresowanie..?I koniecznie opisz nam Wasze spotkanie, ciekawe rzeczy moga sie wydarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 cóż Simon_85 relacje były takie że odrazu zauwarzyła że sprzedawcą nie jestem. miałem wrażenie że udawała dość poważną, wręcz wpierw ją zapytałem czy moge zaprosić ja na kawe, odmówiła... a potem jak powróciłem do niej to już jej nie było tylko wiadomość o spotkaniu myśle że chciałą sie ze mną podroczyć... robiła to z premedytacją. Ale cóż będzie ciekawie na tej randce. A co do relacji... to raczej ja miałem zwieche, a nie ona. Cały czas byłem zestresowany bo to co innego podejść do dziewczyny na ulicy i zapytać czy ma ocohte na kawe w moim towarzystwie niż udawanie sklepikarza... Widziałem błysk w jej oczach to na pewno, co chwile delikatny uśmiech i spojrzenie na mnie. Co do ranki to powiem jak już będzie po wszystkim i myśle że pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko Napisano 2 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Jezu ale bajka! nigdy w takie coś nie uwierzę, a po za tym feromony to mydlenie ludziom oczu naciąganie na kasę i wmawianie jakie to one nie są i jak je zastosujesz jak to fajnie będzie. Ludzie zastanówcie się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 3 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Jaśko widzę, że jesteś totalnym sceptykiem jeżeli chodzi o feromony. Próbowałeś ich kiedyś używać? Jeżeli tak to pewnie tych z allegro butla 0,5l za 24,99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko Napisano 3 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Jaśko widzę, że jesteś totalnym sceptykiem jeżeli chodzi o feromony. Próbowałeś ich kiedyś używać? Jeżeli tak to pewnie tych z allegro butla 0,5l za 24,99zł nie jestem takim idiotą żeby na allegro kupować. a po za tym nie wiesz kim jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 3 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Wiem wiem, John Rambo nie musisz się przedstawiać, Twój styl i pisownia mówią same za siebie . To znowu kupiłeś w 5-cio litrowych butlach za 14.99zł ehh Jaśko Jaśko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 jaśko...wiesz mi fero pomaga. a to że ty jesteś innaczej do tego nastawiony to już nie mój problem. ps1. to jak wytłumaczysz że fero nie działa skoro większość z osób stosujących je czuje się po nich pobudzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 to że feromony działają to autosugestia! i nie jestem sceptykiem tylko realistą. czasem mi ie wydaje że tu dzieci na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Jaśko zwróć BTB które zamówiłeś i weź inne np npa lub pheromax, to że BTB na Ciebie nie działa nie oznacza, że feromonów nie ma, na mnie też BTB słabo działa, co innego npa i pheromax, ale jeżeli oczekuje się tego że samym spojrzeniem będzie się rozbierać dziewczyny to gruba przesada, ale w połączeniu z ciekawą rozmową nie ma żeczy nie możliwych, ja lubię stosować chikarę i phx podczas rozmowy o pracę bo jeżeli mam rozmowę kwalifikacyjną z kobietą to są bardzo przychylnie do mnie nastawione, jeżeli natomiast z facetem to tylko chikara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odwww Napisano 13 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2008 I co z tego wynikło?? Chyba nic pozytywnego, skoro nie napisałeś. A może już leżysz z nią na plaży na jakiś Seszelach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2008 wynikło to z tego źże już jesteśmy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociu Napisano 14 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Heh no to tylko pogratulowac Oby wiecej takich akcji zakonczonych powodzeniem Powodzenia w zwiazku i pozdrow swoja dziewczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi