rycho Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Bardzo proszę o podpowiedź gdzie w Krakowie mogę kupić feromony, interesuję mnie szczególnie pheromax , BTB, NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 A nie możesz kupić przez internet, bez dodatkowej marży kolejnego sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycho Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 wolałbym że tak powiem powąchać przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Kupując przez internet co prawda powąchasz po zakupie ale zawsze możesz zwrócić produkt jeśli Ci się nie spodoba zapach czy coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycho Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Naprawdę nie ma w Krakowie sklepu gdzie można kupić zwyczajnie feromon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Pewnie są w sexshopach - nic tylko sobie wieczorną wycieczkę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekkrakow123 Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Feromony w Krakowie znajdziecie w sexshopie Erotic-Med. Mają tam bardzo szeroki wybór różnych feromonów z całego świata. Wielkim plusem jest bardzo miła i pomocna obsługa. Potrafią doradzić, mają testery więc można sprawdzić jak pachną poszczególne zapachy. https://erotic-med.pl/pl/c/FEROMONY-MESKIE/15 Polecam się tam wybrać, można spokojnie zaparkować przed budynkiem. Przy okazji wizyty w Erotic-med zaopatrzyłem się w inne przydatne i trafione gadżety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi