bartekus Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Witam Od ponad już pół roku używam feromonów i musze powiedzieć, że to jest wspaniała rzecz jaka jest potrzeba ludziom, którzy chcą czegoś zmienić w sobie. Na początku używałem NPA później Pheromax i najbardziej mi sie spodobło działąnie NPA na mnie i na otoczenie. Nie wypowiadam się na forum, ale biernie przegladam. Ostatnio spostrzegłem, ze duzo dziewczyn mówi na mnie MACHO heh. Ja jestem bardziej spokojną osobą i nie sprawiam problemów. Jestem z dziewczyna juz pare miesięscy i mam takie spostrzeżenia, że się mnie boi. Czy to moze być pod wpływem feromonów dodam jeszcze, ze duzo ćwicze na siłowni i troszku sobie wygladam moze nie powinienem używam NPA . Mam pytanko jak WAS dziewczyny odbierają w związkach? i czy nie za mocne jest NPA na spotkania z dziewczyną. eh....z góry Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekus Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Eh nikt mi nie poradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Na jakiej podstawie twierdzisz, że ona się Ciebie boi i czy widoczne jest to tylko wtedy kiedy masz na sobie feromony ? Czy zauważyłeś jakiś inny pływ feromonów na tą dziewczynę? Szczerze powiem, że nigdy nie zauważyłem żeby jakaś dziewczyna się mnie bała w fizycznym tego słowa znaczeniu. Co najwyżej był to lęk przed konfliktem słownym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekus Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Hmm w sumie to moze się mnie bać pod wpływem NPA moze dlatego, ze może akurat na nią ta dawka działać odwrotnie i po NPa bardziej osoba ta druga jest cichsza i skryta jak by się bała cos powiedzieć takie mam wrażenie hmm spróbował bym zwiększyć dawke ale nie wiem czym to grozi bo nigdy nieprzedawkowałem jeszzce w obecnosci dziewczyny, dlatego moze że nie chce jej od siebie zrazić eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Oczywiście,efekt ten jest wywołany Npa, gdyż ćwicząc na siłowni wytwarzamy dużą ilość testosteronu nie świadomi tego,używając fero ludzie nas podświadomie się boją.Wiem to ze swoich przygód Na twoim miejscu użyłbym Chikary dobrze zbudowana sylwetka+chikara efekt znakomity?Polecam Jeżeli jestes nie śmiały użyj odrobinke Npa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekus Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 hmm dobre spostrzeżenie trzeba popróbować spróbuje najpierw z dodatkiem RM zobaczymy co z tego bedzie bo jak to ktoś napisał TESTUJ TESTU TESTUJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Tak, to może być efekt NPA. Miałem podobne sygnały. NPA bardzo pobudza i sprawia, że dominujesz. Osoby z boku mogą być lekko przytłoczone i wyciszone (chociaż to zależy od osoby). Czasami to dobrze, a czasami nie. Dlatego też na imprezy proponuję NPA, a do związku Chikarę/Perception/RM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juzekkrol Napisano 31 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2008 Możliwe ze cwiczysz ja tak mialem ostatnio użyłem mniej niz poł kropli npa pod nos , i trzymalem nóż w rece , dziewczyna prosiła bym go odłozył poniewaz sie mnie boi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 (...) i trzymalem nóż w rece , dziewczyna prosiła bym go odłozył poniewaz sie mnie boi , Moja to zawsze sie bala jak trzymalem noz w reku. Nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi