~Pawel Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Mam pytanie czy nie myśleliście o tym żeby zrobić na stronie głównej forum "ShoutBox" ? (taki mały niby czat gdzie było by można pogadać) ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Według mnie- nie ma takiej potrzeby. Jest forum i tu się wypowiadajmy. Poza tym, często nie ma zbyt dużej ilości osób w jednym miejscu, o tym samym czasie, aby mogła rozwinąć się ciekawa rozmowa. Z drugiej strony- można spróbować. Rozwój też jest ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgadzam sie calkowicie a Alim.Choc forum szybko sie powieksza w ilosci uzytkownikow, to i tak to nie jest potrzebne.Po 1 jest malo ludzi na raz ktorzy tutaj siedze, a po 2 ogromna wiekszosc z nich jest tylko po to, aby tylko sobie poczytac forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 26 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Zresztą większość rozmów sprowadzała by się pewnie do jednego konkretnego pytania a reszta takie pytania grzecznościowe podtrzymujące sztucznie rozmowę. Zawsze można wysłać wiadomość a jak już bardzo chce się z kimś porozmawiać to gg albo coś innego. Chociaż pomysł nie jest zły, ale tak jak koledzy napisali za mało ludzi w jednym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Pawel Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 no ok, dałem tylko propozycje.. skoro się nie opłaca to ok ;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi