MichelNey Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 Czy do NPA + PHX +Chikara stosować jeszcze maskujacy perfum? Jakoś dla mnie NPA lepiej działa niż PHX. Czasami cwydaje mi sie, że 1 psikniecie próbki PHX - doslownie nic nie dajemi, a po NPA zawsze coś jest. Ale do rzeczy: kiedy mieszam Npa + PHX + chikara to dodaje do tego wode toaletową Modern Balance z Avonu ( bardzo ładna, juz jej nie produkują, troche sie nagłowiłem, by ja dostać). Mam wrażenie,. że zabija ona całkowicie zapach Chikary, a ten uwielbiam.dlatego moje pytanie. Czy Chikarasama zamaskuje zapach PHX+ NPA? ( bo ja aż musze zacząć smierdzieć NPA, zeby działało) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 4 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2008 wybrałeś trudną opcję. poprostu przestań stosować chikare a reszte przykrywaj perfumem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imbosunoth Napisano 27 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2008 tez lubie zapach chikary ale lepiej to przykrywaj bo jak zastosujesz 3 naraz to bedzie czuc chikara nie ma tak mocnego zapachu zeby zakryla phx i npa naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Czym najlepiej maskowac bo z tego co widze to Boss se nie radzi... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 http://ferum.pl/perfumy-do-przykrywania-feromonow-t947.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 http://ferum.pl/perfumy-do-przykrywania-feromonow-t947.html No i niby jest tam wypisany ten hugo boss szary... hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Moim skromnym zdaniem na dłuższą metę żaden perfum nie przykryje smrodu PHX. Sam stosuje d`Hermes, perfumy które czuć nawet po 12 godzinach noszenia na sobie. I co z tego? Nic gdy psiknę sobie na nadgarstki PHX, Chakirę oraz te perfumy przez pierwsze max 2 godziny czuje perfumy. Po 5-6 godzinach czuję już tylko PHX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi