tomk81 Napisano 13 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2008 Zamówiłem sobie te specyfiki, ale z tego co piszą ludzie na forum strasznie to śmierdzi:( Chciałbym do tego zestawu dołożyć jeszcze jakieś perfumy, żeby nie śmierdziało:) Widziałem temat http://ferum.pl/perfumy-do-przykrywania-feromonow-t947.html?highlight=perfumy%20maskuj%B1ce tam są wymienione perfumy, jednak ja jestem zielony, nie wiem jak pachnie chakira z phx, więc nie wiem które kupić. Co mi doradzicie? Gdzieś na forum czytałem, że STR8 zielone mają podobny zapach do tego zestawu. Czy to prawda? Nie chciałbym mieć na sobie wybuchowej mieszanki zapachowej stąd pytam:) Z góry dzięki za pomoc. PS potrzebuje czegoś, co będzie trwałe, nie tak, że po 30 min czuć tylko pot lub siki jak ktoś to tu określił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 14 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Powiem,że zastanawiam się nad chanel allure, czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 14 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Zastanawiam się jeszcze nad La Coste Essential i Herrera 212, jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 14 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2008 Nikt CI nie odpisuje bo ten i podobne tematy są wałkowane 300razy i po prostu nie chce się pisać tego samego bo komuś nie chce się poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi