arecki278 Napisano 24 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2008 Jesliktos ma jakies propozycje z którym feromonem lączyc BTB dl najleprzych efektów to nadstawiam uszy i slucham dobrych porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 no myśle że pHX. ale w sumie nie wiem bo nie stosowałem BTB. najlepsze jest używanie phx i NPA równoczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 25 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2008 npa nawet pisze ze najlepiej z nim łaczyc. ja uzywam tej mieszanki na codzien. PHX laczylem i naawet ciekawe efekt ale ............to nie jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arecki278 Napisano 29 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2008 tez myslalem ze najleprze bedzie npa , (ale chyba przy lacznym stosowaniu btb i npa trzeba mniejszej dawki ?) czy sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 30 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2008 Na ulotce NPA pisze ze najlepiej laczyc własnie z btb. czy odrotnie juz nie pamietam.;p ja stosuje ta mieszanke na codzien duze pojemniki ....to co tam.;p 1-1,5 kropli BTB i 0,5 1 NPA nie warto wiecej stostowac bo nie bedzie efektow.........;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arecki278 Napisano 30 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2008 dzieki za podpowiedz iwiesz ja uzywalem na razie samego btb (ok 3 4 kropli i dzialalo super ) ale mysle ze w polaczeniu z npa bedzie trzeba zmiejszyc dawke btb do 1,5 2 kropli . no i oczywiscie 0,5 kropli npa juz zamowilem zestawik (btb i npa ) w poniedzialek dostane paczuszke , juz niemoge sie doczxekac hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 tak wiem ze sie czepiam, ale przy naj... nie pisze sie rz tylko sz -> najlepSZy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Ja tez mieszam BTB z NPA, a nie z PHX, ale to dlatego, że pHX na mnie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi