Gucio Napisano 28 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2008 Sprzedam pheromax men 14ml i the edge men 24ml wiadomości na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 ogłoszenie nadal aktualne nowy pheromax 14ml 239zł i nowe the edge men 24ml 119zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 a co nie działa na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Działa tylko miałem na zbyciu bo zrobiłem takie zamówienie że bonusy dostałem w postaci kilku fiolek teraz zostały mi pheromax for women 14ml, npa for women i the edge for women 24ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 11 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 Szczerze mowiac twoje opusty sa dosc niskie, za to cene to ja bym wolal zakupic ze sklepu f.pl niz od ciebie- jakbys ceny stanowczo obnizyl .no moze i bym sie skusil;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 Pewnie jeżeli ktoś jest łosiem i kasa nie mieści mu się w portfelu to woli przepłacać i nie wiem czy 50zł w przypadku pheromaxa to mało. Jesteś może z administracji f.pl??? bo tak jakoś mi zalatuje a swoją drogą looknijcie sobie na amerykańską stronę z fero ceny są wyższe niż ja oferuję a do tego dochodzą koszty wysyłki, z tego wynika że mem najtańsze fero w sieci (i do tego nowe). Cena phx for women 220zł npa for women 99zł the edge for women 109zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi