feromaniaaak Napisano 28 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2008 witam mam problem. nastepującego rodzaju i nie wiem jak sie z nim uporać. rozstalem sie z dziewczyna po 2 latach bycia razem. ze wzgledów naturalnych. poprostu przestala mnie kochać. nic jej nie zrobilem nie naduzylem zaufania poprostu nic. minely juz 4 miesiace. i widujemy sie rzadko. podczas tych spotkan urzywam pheromax i perception. i zawsze jak znajdziemy sie sami to przytula sie do mnie. ale jak pytam ja czy cos sie zmienilo. to mowi ze to tylko porzadanie. i ochota na sex NIE WIEM CO MAM ROBIC? skoro ufa mi jak nikomu innemu.(chikara odpada? pheromax odpada? bo dziala tylko podczas spotkania. CO BEDZIE NAJLEPSZYM ROZWIAZANIEM ? Z góry dzieeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feromaniaaak Napisano 30 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2008 pheromax i perception odpadaja bo dzialają tylko podczas spotkania jedno razowo. chikara chyba odpada. bo ona moze zrobic zemnie meska przyjaciolke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieruszany Napisano 3 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 znajdz sobie inną kolezanke.moze troche zazdrości w Twoim wypadku potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi