bimarek Napisano 30 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2008 Witam szanownych forumowiczów, mam takie pytanie a w zasadzie problem. Zakupilem sobie probke 1,5ml NPA za granica, wszystko ladnie slicznie tylko ze dopiero po pewnym czasie zorientowalem sie ze zamiast NPA for men zakupilem NPA for women i co teraz? Szkoda mi tych straconych pieniedzy i tu mam pytanie, czy w jakikolwiek sposob moge uzywac tych feromonow, albo inaczej czy jest sens stosowac je, czytalem na stronach ze sklad jest bardzo podobny ale jednak to sa damskie, i nie wiem czy ich dzialanie mogloby bardziej zaszkodzic niz pomoc. Prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imbosunoth Napisano 30 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2008 jak nie mozesz zwrocic to mozesz sprzedac komus lub podarowac jakiejs dziewczynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi