Yria Napisano 30 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2008 Witajcie Fero-Fani , to mój pierwszy post, więc wypada się przywitać . A teraz przejde do rzeczy : właśnie się zdecydowałam kupić swoje pierwsze feromony. Tylko jest problem : Jakie ? Jednej rzeczy jestem pewna : na pewno nie kupie Pheromax`u. Wiem, że ma dobre działanie, ale jednak dużo z Was twierdzi, że czuć jednak nieprzyjemny zapach. A ja jestem bardzo zapachowo wrażliwa. Moje perfumy też by Pheromax`u nie przykryły: używam Calvin Klein "One" oraz od czasu do czasu Moshino Funny...i te tylko na imprezy od czasu do czasu...bo są dla mnie jednak za cięzkie. Musze mieć lekkie, cytrusowe nuty. A one nie są zbyt trwałe i kryjące ( jak to ktoś nazwał) "zapach knura" A czego tak właściwie szukam ? -> czegoś skutecznego z widocznymi efektami -> czegoś uniwersalnego : na faceta, na egzamin na uczelni i na rozmowe o prace Nie chce żeby feromony wywoływały agresję u mojej własnej płci. Egzamin mam z kobietą, poderwać chce faceta a rozmowe o prace przeprowadza i kobitka i facet... chociaz facet jest na wyższym "stołku". Byłam juz na 1 spotkaniu , przeszłam dalej i teraz czeka mnie kolejny etap. Myśle nad Alchemy, RM, BTB, NPA Czytałam, że Alchemy jest dosć słabe, RM też nie za bardzo ( chociaż ono chyba by najbardziej odpowiadało...ale faceta na nie raczej nie poderwe). Natomiast nie wiem czy BTB czy NPA nie nastawią do mnie wrogo kobiet. Wiem, że niektórzy z Was mieszają feromony, ale ja na razie chce kupić tylko jedne. Proszę o szybkie rady, w poniedziałek zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2008 Hej! Moim skromnym zadaniem najbardziej odpowiednie będzie BTB, jest najbardziej uniwersalne, ma cały zestaw składników, podobno jest bazzapachowe (nie wiem, nie używałem), więc powinno być jak najbardziej OK. Na dodatek nie jest aż tak drogi, a i wydajność wysoka. BTB sprawdzać ma się w pracy, uczelni czy podczas spotkać z płcią przeciwną. http://www.feromony.pl/BTB Rzeczywiście, też używam na co dzień CK One i on nie przykrywa dobrze Phx. NPA jeszcze jak cię mogę, ale trzeba dosyć często poprawiać i dawać małe dawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 31 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2008 Yria za bardzo sie zraziłaś do PHX. naprawde on nie śmierdzi aż tak. to zależy od danej osoby. i uwierz mi że kazdy perfum przykrywa zapah phx tylko musisz ponawaić dawke perfum co 3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2008 CK One nie przykryje go- wierz mi. Jeśli chodzi o męską wersję. A jeśli o damską- no tak, mam próbkę i dla mnie jest bezzapachowa. Sorx, zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 31 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2008 CK One nie przykryje go- wierz mi. Jeśli chodzi o męską wersję. A jeśli o damską- no tak, mam próbkę i dla mnie jest bezzapachowa. CK One to zapach unisex. Nie ma osobnej wersji męskiej i damskiej. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 1 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Wieeem Chodzi mi o to, że nie przykryje należycie męskiej wersji Pheromax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Noo....bo dyskusja zaczyna być dyskusja na temat Calvina Kleina a nie feromonów...hehehe.... A ja chciałabym wiedzieć, czy NPA bądź BTB nie wywoła agresji ze strony kobiet ...bo tego bym nie chciała jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 3 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Yria, przecież nikt Ci tego przez internet nie powie. Same bedziesz musiała dobrac dawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Ale jakieś doświadczenia macie...a z tego co wyczytałam, niektórzy się jednak spotykali z agresją bądź nieprzychylnością, szczególnie faceci ze strony facetów. Czy to były efekty tylko za dużych dawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Myślę, że w dużej mierze moga ponosić za to odpowiedzialność zbyt duże dawki hormonów, które być może trafiły na poddenerwowanego odbiorcę lub tez samego popsikanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 No to postawiłam jednak na BTB, dzisiaj przyszło razem z 2 saszetkami The Edge. Będe dziś testować najpierw na rehabilitancie co mi kolano zamraża. Myślę, że to dobry "obiekt". Wieczorem ide na aerobik i będzie instruktor. No,no...zobaczymy. Zobacze też czy na aerobiku inne kobiety będą mi specjalnie podstawiać noge czy też nie Na razie odkorkowałam butelke i się "zaciągnęłam". Pachnie jak dla mnie po prostu spirytusem. Tylko po paru sekundach zrobiło mi sie jakoś gorąco i w głowie zakręciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Dla mnie BTB tez tak pachnie, a jak się pozaciągam z buteleczki, to potem diabeł we mnie wstepuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 We mnie na razie żaden diabel nie wstąpil, tylko w głowie mi sie za pierwszym razem kręciło. No a co do pierwszego dnia ...to...jakoś dziwnie. Były trzy obiekty testowe: rehabilitant, rehabilitantki i instruktor tańca. Tylko teraz nie wiem, czy ich zachowanie było normalne czy to tylko jakaś moja imaginacja. Ale do rzeczy: Rehabilitant : może mi się wydaje a może nie : zawsze po prostu brał karte zabiegową, odkręcał mrożenie i leciał z zabiegiem, zakręcał i wychodził. A teraz tak jakoś... wzrokiem za mną chodził. Ale nic poza tym Rehabilitantki: Chyba na plus...jakieś takie rozbiegane, gadatliwe, tu juz proszą, czy nie piecze, ciągle sie o coś pytają. Instruktor : totalna klapa. Chyba. Zawsze miły, usmiechnięty, coś zagadywał, kroki poprawiał, szukał kontaktu etc. ( robił to bez BTB). A dziś zmierzył mnie takim wzrokiem jakby chciał zabić na miejscu. Ani jednego żartu, ani jednego uśmiechu... a "dowidzenia" odburknął tylko pod nosem. Normalnie zwrot zachowania o 180 stopni...jestem w szoku. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem nie śmierdze po BTB... ale ona w ogóle nie maja zapachu, nikt nic nie czuje. No i co teraz...czy to wszystko tylko zbieg okoliczności czy coś jest nie tak? Dawke daje 2 krople. Zastanawiam się czy BTB to był dobry wybór. Ja osobiście z natury jestem osobą miłą, sympatyczną...ale cichą. Jak niektórzy mówią "do rany przyłóż". Być może po BTB pan instruktor raptem zauważył mnie w zupełny inny sposób.... i doszło w jego podświadomości do jakiegoś hmmm....nie wiem jak to nazwać... totalnego zaprzeczenia mojego wcześniejszego obrazu ( dysonansu poznawczego) i wprowadziło go to taki nastrój. A może fero działa i jego reakcja taka po prostu była. Nie wiem. może faceci czasami jak raptem zauważają kobiete w inny sposób niż dotychczas stosują na początku metodę "wycofania"... no nie wiem... napiszcie coś. Edit : jedyną, naprawde wielką reakcję zauważyłam u mojej suni. Jak jedną krople dałam na szyję, a drugą na nadgarstek, to psina tak się z lizaniem do tego nadgarstka doczepiła jak szalona...dokładnie do tego mijsca...hmmm... ale nie o mojego psa mi chodzi. Chociaż zwierzęta po prostu leca za instynktem a ludzie sa nauczeni trzymać emocje na wodzy. Może na pana od tańca zastosowac próbke The Edge ? Czy dać mu czas na oswojenie się z BTB? Z resztą zajęcia tańca to dość specyficzna sytuacja...wszędzie pełno ludzi, spoceni..więc feromonów w powietrzu fura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Jakim zapachem przykryłaś feromony? -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Moschino Funny Ale to bez znaczena... BTB w ogóle ne ma zapachu...tylko lekko alkohol czuć i to się ulatnia. W każdym razie ja mam takie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Yria wierz mi BTB ma zapach tylko Ty i znajoma go nie czuliście, jeżeli czujesz npa to masz porównanie jaki zapach ma. Jsobiście nie czuję potu (siostra wąchała i czuła pot w phx, a kolega chikarę porównywał do detergentu ) ale taki ostry zapach, nie do pomylenia z jakimś innym. Jedyne czego nie czuję to pheromax (wąchałem też od kuzyna ale też nic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Guciu...w BTB czujesz ostry zapach ? Ja nic nie czuję... tylko alkohol. Haloo...czy ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenie z zapachem BTB ? A swoją drogą w okół mnie na tych tańcach na małej przestrzeni było sposoro ludzi i to dosć blisko. /nikt się nie odsuwał. Jechałam dziś z mamą samochodem i nic mi nie mówiła. Ach do tego mój ojciec nic nie mówił... a to jest gosc co wyczuje wszystko ! Powinien pracować jako "próbowacz" przy produkcji perfum. Psikniesz mu cokolwie i skład wymieni, po prostu ma nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Feromony są to takie specyficzne środki, że jedni nawet z "dobrym nosem" ich nie czują a drudzy z katarem będą wyczuwali je bardzo dobrze, nie mam tu na uwadze stanu zdrowia ale wszystko zależy od konkretnej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FeromoniK Napisano 20 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Ja używam BTB i wiem, że naprawdę je czuć. Raz użyłem BTB na koszulkę zostawiłem ją wieczorem w łazience, a rano gdy perfumy już zwietrzały nie szło tam wejść. Okropność! Tak że Yria jeżeli chcesz BTB, to musisz używać mocnych i trwałych perfum. A jeżeli chodzi o mnie to bym Ci polecił NPA. Sama dostaniesz energii i będziesz bardziej "pozytywna" i w tym samym czasie oczarujesz swoje środowisko, wzbudzając przede wszystkim zainteresowanie i zaufanie do Twojej osoby. Mógł bym polecić jeszcze Perfect Ten, ale jedynie z jego opisu, ponieważ nie testowałem. Zamówię go w raz z Chikara w następnym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 21 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Każdy inaczej odbiera zapach feromonów, także otoczenie, nie tylko używający. Dla mnie BTB pachnie jak nieco stęchła woda, ale bardzo ulotnie. Tak poza tym są one całkowicie bezwonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FeromoniK Napisano 21 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Moim sposobem na sprawdzenie zapachu, jest nałożenie odrobiny fero na kawałek serwetki a następnie zamknięcie w jakimś pokoju/pomieszczeniu w którym nie przebywasz. Wejdź tam po godzinie... Oczywiście nie możesz mieć w tym czasie styczności z tym fero, ponieważ nos łatwo przyzwyczaja sie do zapachu. Gwarantuje,że co do BTB poczujesz więcej niż zapach stęchłej wody. Napisz w tedy czy odczułeś różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 27 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 No dobra...3 tygodnie testów wystarczy. A więc... ja zapachu BTB nadal nie czuję. Nawet jak zrobiłam jak radzicie: nasączyłam chusteczke 2 kroplami i zamknęłam w pudełku. Pytałam się też wielu ludzi... nikt nic nie czuje. A jeżeli coś czują to perfumy. Ja po BTB jakoś nie zauważyłam żadnej różnicy. Poza jedny wydarzeniem jak użyłam BTB na aerobic i instruktor normalnie widać było, że jest do mnie w jakiś sposób uprzedzony. Tak raptem... teoretycznie bez powodu. Nic innego nie zauważyłam. Może było.. ale ja jakoś nie widziałam. Nastęnie zabrałam się za the Edge. I tu miła niespodzianka. To kurcze chyba działa. Mam parę dowodów, w tym pan instruktor, który raptem zaczał się w okół mnie kręcić podczas zajęć. no i teraz...co zamówić? BTB chyba oddam. No i co? Pozostaje NPA? Czy Pheromax? Phx chyba odpada, bo skoro mówicoe że czuć... to sie obawiam. Ale czy NPA działa na otoczenie czy tylko podniesie moją własną samoocenę? Jak juz pisałam zależy mi najbardziej na fero socjalnych...ale skoro BTB nie zdało testu, to nie wiem czy np RM da rade. Nooo.... co radziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 28 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Proponuje kupic Tobie Chikare- skoro potrzebujesz feromonow socjalnych.A z tym NPA to nie jest tak ze tylko na osobie uzywajacej Npa feromony dzialaja. Te feromony dzialaja na otoczenie i moze nawet lepiej niz Chikara.Tak wiec radzy kupic Tobie Npa, najwyzej oddasz i zakupisz Chikare.Twoj wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 28 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Wg mnie btb i npa mają bardzo podobny zapach, jak zresztą wszystki nie perfumowane fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Simon... a po co mi Chikara ? Żeby kobiety wyrywać ??? No dobra...no to wymienie na NPA. Bopoczytałam sobie, że RM jakieś takie nie za bardzo działające. Tak samo jak Alchemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi