aniołeczek Napisano 2 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Hej, właśnie dostałam próbkę Pheromax-u. Jakimi perfumami przykryć ten specyficzny zapach? Obecnie używam J'adore i Pure Poison Diora, ale nie wiem czy będą one wystarczająco mocne. Prosze o rady i wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pluton Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 kurczę, ja też dostałam tą próbkę i nie wiele czuję. jaki jest ten specyficzny zapach? inne feromony pachną dla mnie bardzo mocno (RM, NPA, The Edge, Perceptiom), a tych nie wyczuwam wcale, czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 17 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 W moim odczuciu wyczuwanie zapachu tylko niektórych fero jest całkiem normalne. Ja wyczuwam tylko NPA. Jeśli natomiast chodzi o perfumy, to poprostu trzeba zastosować i sprawdzić, czy woń fero będzie dostatecznie przykryta. Dodatkowo można użyć wyszukiwarki w celu uzyskania odpowiedzi na to nieśmiertelne pytanie. Albo zadać je w specjalnie na tę okazję przyklejonym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyc_girl Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 Niestety nie poszperalam wczeniej na tym forum i troche sie nacielam... mainowicie kupilam love&desire :/ tragedia!! a co z pheromax women skoro o tym juz mowa? czy chociaz te naprawde dzialaja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 dziewczyny odwiedzające to forum, które kupiły PXH potwierdzają jego działanie. Ja osobiście skłaniam sie ku innym fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi