Yria Napisano 3 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Oczywiście chodzi, czy ktoś kiedyś się zorientował, że używacie feromonów? Czy trafiliście kiedyś na kogoś kto się zorientował? Obserwując zachowanie innych bądź widząc różnice w swoim własnym zachowaniu ? A może po prostu rozponał zapach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Ja miałam sytuację niemalże podbramkową, kiedy to dwóch różnych panów zorientowało się, że bardzo ich poniecaja moje perfumy (Lure). Na szczęście nie zajarzyli, że to chodziło własnie o fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz.przestasz Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 Miałem drodzy Państwo taką sytuację. Nie dotyczyło to feromonów syntetycznych,gdyż tych jeszcze nie próbowałem. Mianowicie byłem u kolegi na Andrzejkach,jego żona cały wieczór starała się mnie adorować. W łazience dopadł mnie kolega,złapał mnie za klapy i krzyknął: "Tadek,nigdy więcej "łonka".Nie w moim świętym domu!!!" Od tej pory nie byłem już w jego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 Rozumiem, że to dotyczyło tego naturalnego sposobu "4 palców we własnych włosach łonowych" w celu adoracji partnerki, o którym wcześniej pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 cztery palce hmmm ciekawe czy możliwe jest przedawkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 hahhaha, Killer, dobre Wtedy to byłby już chyba fisting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 Brzydkie myśli pojawiają się w waszych głowach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi