Xor Napisano 3 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Witam, Powiem tak... probowalem kiedys jakies g**no z allegro i w zasadzie nie zauwazylem zeby jakkolwiek dzialalo... a mam taka sytuacje, iz jest pewna kobieta na ktorej cholernie mi zalezy. Dlugo walczylem o cokolwiek z nia, ostatnio nawet powiedziala mi ze mnie lubi (no super:P), no ale nie jestem tu po to zeby sie zwierzac. W kazdym badz razie ostatnio nasze relacje sie zupelnie urwaly, chyba se chlopa znalazla i ma mnie juz w du**e... no tak czy siak postanowilem ostatni raz sprobowac cos z tym zrobic - tym razem dobitnie. I pytanie moje brzmi: BTB czy PHX? Co do PHX - nienawidze zapachu potu, strasznie mnie to wk***ia jak w autobusie smierdzi jakims ... ... (ocenzurowano) i nie chce sam tak smierdziec, dlatego sie go obawiam. Co ma wieksze szanse zadzailac? Pozdro, Xor EDIT: Jakie najczęsciej zauwazacie efekty ze strony dziewczyn po uzyciu fero? Heh, dobre pytanie. Tak naprawdę bywa różnie. Najczęściej są to przenikliwe sporzenia, uśmiechy, czasami uwagi typu "fajny jesteś" (...) Tak tak.. to juz mialem i bez feromonow ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Nie wiadomo, jak dla Ciebie będa pachniały feromony. Możesz zupełnie nie wyczuwać ich zapachu. A co do wyboru...? Część osób uważa, że PXH (ja nie), cześć, że właśnie BTB, a spora liczba osób poleci Ci NPA. Jest też dużo zwolenników mieszanek, ale to Co, co juz znają działanie poszczególbych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Dziekuje za jakikowliek odzew :* W kazdym badz razie problem troche polega na tym, ze chce isc na calosc, mam jeden strzal... dlatego chcialbym wybrac cos co ma najwieksze szanse pozytywnie zadzialac. Cena w ogole nie gra roli... moze kosztowac i 10k PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Nie za bardzo rozumiem, co to znaczy "jeden strzał" - tylko jedno spotkanie..? Bo jesli cena nie gra roli, to kup sobie zestaw i potestuj. Nikt Ci nie odpowie, co akurat dla Ciebie będzie najlepsze. Ja sama nauczyłam się obserwować działanie BTB po miesiacu używania i dobierania dawek. NPA jeszcze się uczę, The Edge (chociać to rozcieńczone, zapachowe NPA) zauważyłam po kilku godzinach, PHX nie podszedł mi w ogóle, a Lure (wg niektórych totalna ściema) ma na mnie działanie zauważalne i natychmiastowe i niemal w 100% skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Przez jeden strzal rozumiem, ze bede sie z nia widzial niedlugo a pozniej juz najprawdopodobniej nie bedzie okazji. Zamowilem wszystko phx,btb,npa,chikara... czy ja zwariowalem? na pewno na jej punkcie, tak. Mam nadzieje ze przyjdzie jutro i bedzie mozna potestowac, bo wielki dzien pojutrze. Bylbym wdzieczny za rady jak szybko dojsc do tego co dziala:) Z reszta... to chyba nie na mnie ma dzialac, tak? Wiec dlaczego nie ma uniwersalnego srodka? Nastawienia ani osobowosci mi zmieniac raczej nie trzeba PS. Co do phx... to tym gorzej jak nie bede tego czul, bo nie bede wiedzial czy ONA to czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Oczywiscie kurier nawalil :/ Sam musze jechac do rozdzelni po paczke jak chce ja dzisiaj dostac. Czyzby DPD to bylo dawne GLS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Nie, to dawny Masterlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 No to 2h w plecy... zobaczmy co tu mamy... Troche jestem rozczarowany... zamowienie za 600 PLN i zadnych probek nie dodali... no coz... zobaczymy czy cos z tego dziala jakkolwiek. Powachalem NLP - jedzie alkoholem, Powachalem BTB - jedzie alkoholem, troche mniej... Powachalem Chikare - pachnie jak damskie perfumy Powachalem PHX - jedzie alkoholem (jesli to w ogole PHX, bo na opakowaniu nic nie pisze, to miala byc ta probka 2ml) Hmm... pierwsze wrazenie: jakas sciema na maxa. Edit: no dobra sa jakies saszetki z perception. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Żadna ściema różni ludzie inaczej odbierają te zapachy, daj koledze do powąchania, niektórzy czują pot inni po prostu alkohol. Tylko nie przesadź z tym wszystkim i pamiętaj że max ilość npa to załóżmy 2 krople a btb 3 to wszystkiego nie sumujesz, trzeba to podzielić np przez 2 i wtedy testować z proporcjami i ilościami (czyli załóżmy 0,5npa i 1,5 btb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Dzisiaj raczej nigdzie nie wychodze ... sie obsmarowalem wszystkim sprawdzajac zapachy... juz mnie leb boli Co do tego PHX, to kurde... jak alkohol wywietrzal to pachnie ladniej niz Chikara... czy to na pewno PHX? Nawet znajoma, ktora akurat u mnie siedzi powiedziala ze ladnie pachnie... WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Ja należę do tych osób które dobrze wyczuwają npa ale wogóle nie czują pheromaxu, aż dałem siostrze do powąchania żeby się upewnić, stwierdziła że potem zalatuje i już przesadziłeś z feromonami, jeżeli chcesz dobrze wypadać to więcej nie znaczy lepiej, minimalne ilości działają lepiej niż za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 wogóle nie czują pheromaxu, aż dałem siostrze do powąchania żeby się upewnić, stwierdziła że potem zalatuje No wlasnie kurde... a mojej kolezance nie zalatuje ani mi... to na pewno pheromax? Ktos moze potwierdzic, ze pheromax 2ml jest w takiej przezroczystej buteleczce z psikaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Mogę to potwierdzić, widziałem u kuzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Ok.. jutro wyprobuje NPA + PHX w proporcjach 0.5, 1 (?), zdam relacje. Tylko ciezko mi bedzie cos zauwazyc, bo dzisiaj wszystkie laski sie gapily na mnie w autobusie a fero jeszcze nie mialem EDIT: dlaczego ja NPA nazywan NLP? Moze NLS ehehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociu Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Ok.. jutro wyprobuje NPA + PHX w proporcjach 0.5, 1 (?), zdam relacje. Tylko ciezko mi bedzie cos zauwazyc, bo dzisiaj wszystkie laski sie gapily na mnie w autobusie a fero jeszcze nie mialem EDIT: dlaczego ja NPA nazywan NLP? Moze NLS ehehehe... moze wyczuły co sie swieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Taki OT... Ciekawe ktore feromony dzialaja na gejów... te meskie czy te zenskie? Mam troche awersje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Dla osób homoseksualnych są specjalne fero I moja rada: naucz się napierw jak działaja na Ciebie poszczególne fero, dopiero potem rób mieszanki - będziesz wtedy mógł o wiele skuteczniej manipulowac ilością i rodzajem mieszanego feromonu. PS. Jaka masz awersję? Gej Cie poderwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Tia... poderwal jak poderwal, nie bardzo mu wyszlo --- Dzien pierwszy: Psik PHX + korpla NPA (nie wiem jak ktos umie z tego wydobyc pol kropli) Zero jakichkolwiek zauwazalnych zmian Wszystko w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Dzien pierwszy - test2: 2 krople NPA + BTB + Chikara Nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 No to powiem tak... ostatnio bedac na "imprezie" po godzinie mialem juz nowa dziewczyne, a nasz zwiazek i w ogole cala znajomosc zaczela sie od seksu. Mialem wtedy na sobie fero, ale nie wiem czy mozna to z tym laczyc. To prawda, ze nigdy wczesniej az cos takiego mi sie nie przytrafilo, al moze to kwestia nowego srodowiska... Cos co moze wskazywac ze to fero to to, ze pozniej po powrocie do domu i kapieli (jej), powiedziala, iz nadal czuje moj zapach na sobie - i nie chodzilo jej o to ze "smierdzi wieprzem" czy jakkolwiek ten zapach PHX ktos nazywal . na pewno dziewczyny zwracaja uwage na zapach, tylko ze czasami sie to konczy tylko na "bardzo ladnie pachniesz" ... a moze to kwestia odpowiedniej reakcji na takie slowa? Co do mojej ukochanej, nie widzialem sie z nia, niewiem, z reszta ona raczej mnie zlewa i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lol Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 czyli miałeś tylko sam phx ? czy cos dodałeś " w jakich proporcjach ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imbosunoth Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 xor widze ze kupiles phx jak i btb powiedz ktory jest lepszy na podryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 czyli miałeś tylko sam phx ? czy cos dodałeś " w jakich proporcjach ? " PHX jeden psik, NPA - tyle ile sie wylalo - ze 2 krople pewnie na to boss szary oraz love and desire (dla zapachu). Nie mam pojecia jak sprawuje sie BTB, ale dzisiaj sie spotkalem z taka jedna dziewczyna majac to samo co powyzej i nic nie dzialalo na nia, inna sprawa ze to bylo stotkanie ... kolezenskie. Nie wiem czy wierze w fero, chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil89 Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 chlopie.... Ty sie poddajesz dopiero po 2-3 probach, to se pomysl ze ja wydalem cala swoja kase na Phx i po misiacu nadal nie widze niczego specjalnego, jedynie ja sie tutaj moge uzalac i dolowac ale tego nie robie, tylko jestem po prostu zdenerwowany, no cale coz... ciagle uzywam i testuje z dawkami, a moze akurat zadziala, choc tez powoli zaczynam tracic nadzieje, najwyzej jak go wykoncze i nie spelni moich oczekiwan to zwroce go z powrotem i albo kupie inny albo nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xor Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 A czy ja sie uzalam? Ja tylko suche fakty stwierdzam Z reszta jak widac nawet jak nie dzialaja, to nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi