Cassi Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Chętnie odkupiłabym od kogoś jakąś małą ilość. Na własnej skórze sprawdzę cóz to za twór. Od osoby najchętniej z okolic Wawy, za gotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FeromoniK Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Powiem Ci jedno... Zmarnujesz czas... Niedawno zakupiem sobie owakie i powiem ze jezeli hodzi o zawartosc fero to raczej ciezko bylo by cos tam wykryc. Co do pozytywow to jedynie to ze maja wmiare ladny zapach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Wiesz, o Lure tutaj mówili to samo: "kicha", "zmarnowany czas"... A jest to dla mnie najlepszy produkt feromonowy jak do tej pory. Wychwalanego pod niebiosa PHX nie mam po co stosowac, bo na mnie nie działa. Obecnie mam podejście takie, że używam własnych doświadczen do osądu jakości produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Cassi , a gdzie kupiłaś Lure? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 W sklepie internetowym. Teraz jest nowa edycja tego feromonu, nie znam obecnych zapachów, jest tez zapach unisex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Lure ver.1 bije na łeb na szyje wszystkie inne perfumy, piękna nuta zapachowa długo utrzymuje się na skórze. Wbrew wszelkim opiniom na mnie też działały feromonki w lure, niestety ta wersja jest już nie osiągalna, druga edycja nie powala ani zapachem ani działaniem feromonów. Unisexa nie wąchałem więc się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Mnie stary zapach kobiecego Lure odrzuca. Jest dla mnie zbyt ciężki, duszący, zbyt "stary". Chyba zrobię rundkę spo sex-shopach i sobie poniucham te nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi