FredF Napisano 6 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Właśnie zakupiłem sobie te feromony Miyoshi Miyagi w buteleczce 8ml (w sumie to pospieszyłem sie bo najpierw szukałem na allegro a dopiero później trafiłem na to forum...ale nie ważne) Z opisu wynika że jest tam bardzo duże stężenie feromonów, tylko nie jest podane JAK duże i w związku z tym nie bardzo wiem jak stosować. Buteleczka ma taką rolkę do aplikacji Ktoś używał? Ktoś się orientuje ile ich używać żeby nie przesadzić? Z góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trevor Reznik Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 nie wiem jakie jest stężenie a też mnie to ciekawi. mogę powiedzieć że używałem tego nawet kilka razy dziennie i nie zauważyłem przedawkowania. myślę że 2-3 razy dziennie wystarczy się posmarować. przyznaję że działają a jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffan Napisano 23 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2008 a ktoś wie co jest w środku?? i jakie stężenie?? bo coś bardzo tanie te feromony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trevor Reznik Napisano 23 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2008 Skład: alcohol denat, aqua, pheromone parfum, androstenol, 2-acetylotiophene, citral, coumarin, eugenol, hydroxy-methylpentyl-cyclohexenecarboxaldehyde, benzyl benzoate, limonene, linalool, methyl ionones. Stężenia nigdzie nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffan Napisano 23 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2008 czyli co tylko androstenol z feromonów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trevor Reznik Napisano 23 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2008 na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szef Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 myślę że 2-3 razy dziennie wystarczy się posmarować. ja bym prosil o kokretniejsza odpowiedz tzn ile razy przejechac ta kulka po skorze zeby niebylo za malo ale zeby tez nie przesadzic hehe chodzi mi oczywiscie o kulke z buteleczki miyoshi miyagi wiem ze pytanie moze glupie ale prosze o odpowiedz i z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trevor Reznik Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 myślę że to może zależeć od wielu rzeczy i każdy musi dopasować dawkę dla siebie... ja się smaruję po dwa razy na każdą stronę u dołu szyi i raz na nadgarstki i czasem za uszami po razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szef Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 odpowiedz szlo by rzec idealna o to mi chodzilo .dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi