Icio Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 witam jestem nowy w tej sprawie i chcialem sie spytac co byscie radzili na poczatek z tego co tutaj czytalem myslalem o NPA i Chikare gdyz z tego co czytalem NPA smierdzi ale Chikara niby to przykrywa........ wiec co radzicie mam je zamawiac czy moze cos innego aha i jesli tak to a jakich proporciaj mniejwiecej je ze soba polaczyc?? pozdro i z gory dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imbosunoth Napisano 7 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2008 ja kupilem dokladnie te same fero (npa i chikara) pytanie co moglbym do tego dokupic?? zastawnawiam sie nad phx i btb niewiem co lepsze co radzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 9 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2008 The edge, nie trzeba przykrywać co umożliwia wykupienie tylko jednego fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FeromoniK Napisano 16 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Jeżeli chodzi o mnie to polecam NPA, BTB i Alchemy, razem w odpowiedniej ilości. Pamiętając aby dobrze zamaskować przede wszystkim BTB, bo jest dosyć bardzo wyczuwalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 16 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Gucio....ale the Edge w polsce raczej niedostępny... tylko próbki...no, chyba że się mylę... a swoją drogą to chciałabym kupić. Ktoś wie może jaką drogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Mam kilka sztuk the edge , mogę wystawić na jakimś serwisie aukcyjnym, nie trzeba przykrywać perfumką bo 24ml zawiera już NPA i perfumy. Opakowanie z atomizerem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociu Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Sorki za ot ale Guciu jezeli mozna spytac skad masz takie poklady nowego fero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 17 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Od hurtowników mam bonusa za ilość fero którą wziałem, ponieważ zdecydowaną większość wzięli znajomi jak kogoś interesują to mogę przesłać fotki tego co mi dorzucili gratis do paczki bo głównego zamówienia sporo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Ooo...ja bym była zainteresowana....własmnie się zastanawiam czy wymienić BTB na NPA czy też the Edge. O jakim zapachu jest ThE ? Tylko że NPA i ThE są chyba typowe na podryw a mi ciągle zależy na czymś uniwersalnym... a RM ponoć są słabe...bleh. No ale... jakbyś mógł na priv wysłać foto i cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Nie mam pojęcia o jakim zapachu jest ten the egde ponieważ nie otwieram opakowań, a to był bonus do zamówienia, mogę przesłać kilka fotek na maila jak ktoś jest zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 The Edge to rozcieńczone NPA, tyle że zapachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi