warek14 Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Witam wszystkich, to mój debiut na forum, choć jako niezarejestrowany użytkownik przeczytalem już niejeden temat. Sprawa wygląda tak, kiedyś na forum widzialem temat z dobrymi perfumami za jedyne 29zł. To nawet nie był temat, tylko odpowiedź jednego z użytkowników, a temat dotyczyl czego innego. Z tego co pamiętam był to zapach 200 kwiatów świata i utrzymywal się kilka godzin. Wpisalem w wyszukiwarce perfumy, ale wyskakuje prawie 200 wyników i ciężko jest znalejść. Czy ktoś kto przebywa dłużej na forum i pamięta ten temat mógłby podać do niego linka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Nie pamiętam takiego postu. Wydaje mi się, że jako mężczyzna powinieneś zadać sobie pytanie, czy na pewno chcesz pachnieć zapachami dwustu kwiatów...? Szukasz dobrych perfum, nie odświeżacza powietrza do postawienia w kącię w toalecie. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warek14 Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Jednak po dluższym szukaniu znalazlem http://www.allegro.pl/item371469727_hit_francuskie_lane_perfumy_103ml_350_zapachow.html Coś mi się pomylilo z tymi kwiatami. To 350zapachów do wyboru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 8 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Ja bym była sceptyczna do tego rodzaju ofert. Kiedyś kupiłam lane perfumy, które ślicznie pachniały na papierku i buteleczce. Na mnie tez przez pierwszą chwile. Niestety potem ich zapach zmieniał sie tak, że musiałam je z siebie zmyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beholderka Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Witam wszystkich, to mój debiut na forum, choć jako niezarejestrowany użytkownik przeczytalem już niejeden temat. Sprawa wygląda tak, kiedyś na forum widzialem temat z dobrymi perfumami za jedyne 29zł. To nawet nie był temat, tylko odpowiedź jednego z użytkowników, a temat dotyczyl czego innego. Z tego co pamiętam był to zapach 200 kwiatów świata i utrzymywal się kilka godzin. Wpisalem w wyszukiwarce perfumy, ale wyskakuje prawie 200 wyników i ciężko jest znalejść. Czy ktoś kto przebywa dłużej na forum i pamięta ten temat mógłby podać do niego linka Pozdrawiam Poszukaj ładnego i niedrogiego perfumu na stronie http://www.perfumy.fm/index.php?dzid=23&did=5 Są tam wody po 32,00 zł,a zapachy się utrzymują do 20 godzin.Jest naprawdę w czym wybierać.W znanych markach za niewielkie pieniądze firmy FM.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Proponowałbym odwiedzić najbliższą drogerię, gdzie można na ogół znaleźć zapachy oscylujące w granicy 50zł, które są orginalne, utrzymują się w miarę długo i nawet nieźle pachną. Znajdziesz na pewno coś z Mexxa, Esprita, kolekcji Beckhama, a może bardziej wyrafinowane, jak choćby Kenzo... Uwierz mi, można tanio kupić całkiem ładną wodę toaletową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkota Napisano 25 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2008 Witam! A ja ci proponuje dołożyc pare dyszek i zakupić ten perfum...http://perfumeria.pl/Dunhill+Desire+Men+Woda+toaletowa++50ml+spray,7010849,1,i2.html Cena stosunkowo niska a zapach super! Wiem co mowie! Uzywam go na kazdej imprezie i dziewczyną sie podoba. Oprócz teog co ci podalem znajdziesz tam wiele innych fajnych zapachów w dobrej cenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi