borys24so Napisano 10 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Czy feromony w jakikolwiek sposób uzależniają.Stosowałem ok miesiąca Miyoshi Miyagi. Od 3 dni nie psikałem nic. Jestem nie do życia ,nie mam na nic sił i wysokie ciśnienie do tego. Czy to ma jakis związek z fero??Czy to tylko zbieg okoliczności i zwykłe przemęczenie?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 11 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2008 jeżeli chodzi o moje zdanie to zbieg okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 11 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Ja również uważam, że to przypadek. Nigdy nie zaobserwowałam u siebie podobnych objawów. PS. A te feromony Miyoshi Miyagi, to jak oceniasz w działaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys24so Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Ja również uważam, że to przypadek. Nigdy nie zaobserwowałam u siebie podobnych objawów. PS. A te feromony Miyoshi Miyagi, to jak oceniasz w działaniu? Jestem początkujacym użytkownikiem. Wiec narazie sie nie wypowiem co do działania feromonów. Uczę sie dopiero je stosować i obserwować skutki. Ale myślę ze coś w tym jest. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trevor Reznik Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 ja muszę przyznać że działają. dziewczyna z którą jestem nie chciala od jakiegoś czasu się kochać. kiedy użyłem tego specyfiku zauważyłem u niej podniecenie... wątpie żeby to był zbieg okoliczności bo zachowywała się bardziej odważnie niż kiedykolwiek więc polecam te feromony i ciekawią mnie opinie innych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flake Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2008 ... A gdzie najlepiej się tymi feromonami "spryskać" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi