leila Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2008 WITAM CHCE JAKO PIERWSZE KUPIć PT CZY MOżE MI KTOś COś NA TEN TEMAT POWIEDZIEć???????!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FeromoniK Napisano 16 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Ja nie uzywalem ale to będą moje następne zakupy A na dzien dzisiejszy używam NPA, BTB i Alchemy. Mieszanka wybuchowa Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leila Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 chce kupic perfect bo wydaje mi sie ze one są pewniakiem, a te inne to na jednych działaj a na innych nie. jak zastosujesz to daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Leila, P10 jest bardzo drogie i jesli nie zadziała nie masz możliwości zwrotu. Nie umiesz (chyba?) jeszcze dawkowac i stosować fero. Radze zastanowic sie nad prawidłowością wyboru P10 jako pierwszego zakupu (masz możliwość zwrotu innych fero, jeśli nie zadziałaja na Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leila Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 masz racje dawkować nie umiem, ale z tych wszystkich opisów wynika że jest bardzo dobry, a te inne na jednych działają a na innych nie. w sumie to mi troche namieszałeś, a co byś polecił? najlepiej z tych bezwonnych i nie najsłabszych. stosowałeś już perfect? pozdrawiam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Nikt Ci nie powie przez internet co na Ciebie zadziała a co nie. Zamów może na początek małą fiolkę Pheromax Woman, a jak nie zadziała, to oddasz i zamówisz sobie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leila Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2008 dzieki za odp. chyba tak zrobie. a tak przy okazji to za czego jestes najbardziej zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 19 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Najbardziej jestem zadowolonA z Lure i chyba BTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leila Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 a ja chyba zamówię phero women ale tą 2 ml. wiesz może na ile to starcza?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi