niedoświadczona Napisano 14 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Jestem tutaj nowa Mam poważny problem . Które feromony są najlepsze, aby rozbudzić uczucie w partnerze, który jeszcze tym partnerem nie jest? Podajcie jakąś konkretną mieszankę. Czy sprawdziłby się RM i PHX? Błagam, to dla mnie strasznie ważne!!! Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vichy Napisano 14 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2008 no i tak zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odwww Napisano 15 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Najpierw napisz co to za facet, może chodzi o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedoświadczona Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2008 A co myślicie o Perfect Ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Najpierw napisz co to za facet, może chodzi o mnie. musze przyznac - świetne:d rozbawiłeś mnie:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi