Luke Terry Napisano 16 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2008 witam. mam male pytanie. otóż zamowilem sobie probke phx. za kilka dni zaczne testy. na ferum widzialem kiedys ze kots pisal ze probka phx daje b.dobre efekty, tzn. nie smierdzi i dziala tak jak w opisie. natomiast przy zakupie duzego opakowania phx jest wlasnie tak jak napisalem wyzej moja uwage zwrocilo tez to ze na ulotce ktora byla dolączona w tekscie bylo napisane ze "w przypadku zakupu probki, efekty sa widoczne juz po jednej aplikacji". a w przypadku duzego opakowania po ilu aplikacjach sorry ze zadaje takie glupie pytania ale jezeli phx z probki bedzie na mnie dzialal (a raczej na plec przeciwna ) to mam zamiar kupic duze opakowanie. takze prosze o odpowiedz. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Terry Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 dzieki wszystkim za odp. wiedzialem ze moge na was liczyc. naszczescie znalazlem inny post w ktory bylo napisane o tym o co pytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emceHa Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 A działa na Ciebie w ogóle ta próbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 niema sprawy polecamy wiecej czytac a mniej pisac a jezeli ci to pomoze odpowiem na pytanie 2ml czy 14ml oba produtky są takie same a wiec tak samo smierdzą ja osobiscie tego nie wyczuwam ale innym capi potem próbka ma mniejsza aplikacje jak fiolka 14 ml 1 psik z próbki okazuje sie byc najlepszym rozwiazaniem stosując 14 ml cale psikniecie dawka moze byc zbyt duze polecam przelac z 14ml do 2 ml i sprawa zalatwiona sam tak zrobilem i jestem zadowolony poprostu lepiej sie stosuje i na dłuzej starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feromaniaaak Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 probka pheromaxu dziala bardzo dobrze. z tym zee trzeba do tego dobrej perfumy bo latwo przebija swoj zapach i nie woolno przesadzic z iloscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Terry Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 teraz moge napisac ze moje doswiadczenia z probka tez sa calkiem dobre. dziala zarowno na baletach jak i imprezie w domu. PHX potrafi pobudzic nawet moja oziebla kolezanke mam jeszcze polowe probki i jak narazie wszystko wskazuje na to ze kupie duze opakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Terry Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 oczywiscie PHXa lącze z NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 21 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2008 tez stosuje takie połaczenie + chikara i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi