tomk81 Napisano 19 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Mam pytanie po co wstawiać na allegro feromony w niskiej cenie jak i tak nikt ich w tej cenie nie wylicytuje. 2gi raz mam coś takiego, podaje swoją cenę daje licytuj i teoretycznie powinienem być na pierwszym miejscu w licytacji. Niestety w tej samej chwili dostaje informację, że ktoś mnie przelicytował. Ktoś, kto ma 0, 1 lub 2 zakończone licytacje. Firma, która chce uchodzić za uczciwą w ten sposób nie postępuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio Napisano 19 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Bo ktoś po prostu ustawił wyższą kwotę swojej licytacji, jeżeli ustawił np 150zł a cena teraźniejsza to np 40zł to serwis automatycznie licytuje za tego użytkownika do kwoty 150zł. Firma jak najbardziej uczciwa, przecież towar wystawiony jest na aukcji a jak wiesz na aukcji samego siebie się nie przebija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2008 To zwracam honor w takim razie, kiedyś słyszałem o takich praktykach, a wiem, że takie same praktyki stosują domy akcyjne, gdy to co sprzedają ma za niską cenę(np. obrazy, rzeźby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi