tomk81 Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Po użyciu PHX i CHakiry i przykryciu tego perfumami dHermes(pachną pięknie) usłyszałem od brata, ze mój zapach mozna określić jako zmulony pot. Czy dla każdego, kto zemna przebywa odczucia zapachowe będą podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 22 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Tak apropo zapachu phx i npa jeżeli firmy dały rade w P10 zniwelować zapach feromonów to czy nie da się tego zrobić w phx? Moim zdaniem działają bardzo dobrze, ale jest jedno ale, zapach. Słyszałem o nowej formule phx, może ona jest już bezzapachowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffan Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Jest zapachowa. Tak już jest i tyle, zależy od stężenia, a P10 to wyższa półka. Dobrze przykryj i tyle. Nie ma też co przesadzać z ilością fero. Kobieta i tak musi się nawdychać i tak. Gadki typu, że ktoś się spojrzał na ulicy czy pomachał, to nie są wynikiem działania fero. Trzeba się nawdychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emceHa Napisano 22 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Gadki typu, że ktoś się spojrzał na ulicy czy pomachał, to nie są wynikiem działania fero. Trzeba się nawdychać. http://www.feromony.pl/VNO Było wiele przypadków na forum mówiących o tym że zanim jakaś osoba znalazła się w zasięgu wyczuwania nosem feromonów już była na nie podatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi