Kamil88 Napisano 24 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2008 Witam serdecznie Wszystkich Ferumowiczów. Jestem tutaj nowy i mam pytanie. Otóż nie długo wylatuję do Hiszpanii i w związku z tym chciałbym zabrać ze sobą pheromax i npa. Nie wiecie czasem jak to jest z feromonami na lotnisku czy mi ich nie skonfiskują, czy je będę mógł bez problemu wziąć? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffan Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 wsadź w duży bagaż co się go oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil88 Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Dzięki Steffan mam nadzieję że przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 25 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Hehe o ile mi wiadomo to feromony nie sa na liscie zabronioncy rzeczy do przewozenia, pomysl to nie jest chyba zaden nrkotyk . Hehe rozumiem Cie, masz nadzieje ze wyrwiesz jakas piekna Hiszpanke, no no sam bym chcial sie z taka goraca Hiszpanka zabawic Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi