kingler16 Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Czy ktoś z was może próbował tego? http://www.sexshop.com.pl/zamow.php?id=9386&k=k35&PHPSESSID=e172341a11f49ec36fd5c675f95fd382 Proszę o wszelkie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffan Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 za tanie aby było tam odpowiednie stężenie feromonów. Jakiś zapaszek musi być i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Ja, z tego samego sklepu uzywałam tego efekty zerowe, zapach ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Dzięki za info Skusze się na NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 Jeszcze jedno pytanko bo widzę że zdania są podzielone... Npa czy Pheromax. Który z nich bardziej działa na kobiety? I jeszcze jedno: Próbka PHX ma 2ml Na ile użyć ona starcza bo jakoś wiecznego używania wyobrazić sobie nie mogę .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 moim skromny zdaniem lepszy jest phx lecz jezeli jestes osobą wstydliwą i niewiesz zabardzo jak zagadac z panienką to npa sprawdzi sie o wiele lepiej zwlaszcza dzialanie zauwazysz na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 moim skromny zdaniem lepszy jest phx lecz jezeli jestes osobą wstydliwą i niewiesz zabardzo jak zagadac z panienką to npa sprawdzi sie o wiele lepiej zwlaszcza dzialanie zauwazysz na sobie próbka 2 ml starcza na 2-3 tyg. codziennego stosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 No to jednak chyba zdecyduje się na NPA, bo w zagadywaniu dziewczyn z początku to orłem nie jestem, i mam nadzieje że to mi pomoże nabrać pewności siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 ja na codzien stosuje polączeni npa+phx npa daje pewnego kopa a phx przyciaga laski , połaczenie jest b.dobre radzil bym ci kupic npa i próbke phx przy prawidlowym stosowaniu lepszego polaczenie raczej nie znajdziesz no mozna dodac chikare to juz calkiem bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 OK Teraz na poważnie bo mam mętlik w głowie Co jest pewniej kupić Npa czy PHX ?? Kupił bym to i to ale wakacje są i na funduszach trzeba oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 26 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2008 no dobra kup NPA niejest mocno drogie i starcza na naprawde duzo aplikacij a jest tylko 5 ml ja buteleczke kupilem jakies pol roku temu hah i jeszcze mam przy stosowaniu 0.5 kropli a phx probka starczy na 3 tyg wiec wybo r nalezy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 27 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 A więc tak. Postanowiłem zakupić NPA + próbkę Pheromax-u. (może w prezencie dostane chikare to też sie wypróbuje xD). Myślę że to już pewna decyzja, tym bardziej że jutro 18-stka to kasa wleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 no to powodzenia w testach probki chikary raczej nie dostaniesz bo jak sie nie myle to niema mozesz dostac percepcion i the edge zawsze dozucają do przesylki percepcion jes to cos ala chikara the edge normalnie pachnące npa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 http://ferum.pl/perfect-ten-npa-phx-t1047.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emceHa Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 jezu ja dziś użyłem edge to czułem leśne zapachy ale lepsze efekty niż po phx chociaż nie wiem czy zawdzięczać to feromonom że mnie rozbierały jakieś rumunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 27 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 ja mam 4 probki edge 1 saszetke juz wypróbowalem ale to jakis czas temu wiec niepamietam dokladnie zapachu ale raczej przypadl mi do gustu jak tak jest jak piszesz to jutro tez sie wysmaruje tymi lesnymi zapachami tylko gdzie te rumunki znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 27 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2008 u mnie w mieście stoją nieraz i buty sprzedają xD hahaha tak sobie teraz głupio pomyślałem że jak zakupie "ferki" to wypróbuje na nich... nie powiem niektóre są całkiem całkiem mmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 28 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2008 A więc dzisiaj właśnie przed chwilą zamówiłem NPA i próbke PHX 18 udała sie i kasy wleciało więcej niż oczekiwałem. I bardzo sie ucieszyłem gdy zobaczyłem perfum Bruno Banani (chyba wiadomo dlaczego :] ). Mógłby mi ktoś opisać jakie dawki stosować czego i gdzie, wiem że jest dużo postów na ten temat ale chciałbym się upewnić np gdzie i ile Npa zaaplikować i ile PHX Z góry Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2008 a wiec paczka z feromonami juz dzisiaj do mnie dotrze i od razu chciałbym wytestować Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na wcześniejsze pytanie ? ;} Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 1 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2008 no wiec tak npa zapodaj 0.5 kropli najlepiej pod nos to powinno dac ci kopa tez tak stosowalem jak uzywalem npa 1 raz obsługa ; przechyl flakonik przytrzymujac palcem wskazujacym dozownik powinno to trwac ok 2 -3 sek odchyl spowrotem pionowo i wysmaruj sie pod nosem to co wylalo ci sie na palec powinno byc to 0.5 k. 2 metoda to przechyl flakonik gdy jest jesccze zakrecony podtrzymaj jakies 5-10 sek potem obkrec spowrotem zwolnij zakretke i nawilz palec tym co zostalo na dozowniku tez jest to dobra mestoda 1 razem staraj sie nie przekroczyc dawki wiekszej jak 1 k mozesz miec nieprzyjemnoscie a jesli chodzi o phx walnij jedno pelne psikniecie ta dawka wydaje sie byc uniwersalna praktycznie dla kazdego chyba ze wybierasz sie gdzies do pabu to stosuje sie wiecej ale ja bym pierw wyprubowal w zwyklych miejcasch sklepy urzedy ogulnie wszedzie gdzie sa ludzie jezeli nie zobaczysz zadnych efektow to nie zalewaj sie odrazu łzami w niektorych przypadkach czaka sie nawet kilka tygodni ale uwiez czasami warto tak długo czekac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2008 Paczuszka doszła. Co do przesyłki mówić nie muszę że rewelacja. A co do samego sklepu www.feromony.pl pierwszy raz spotkałem sie z takim świetnym sklepem, wraz z NPA i PHX dostałem Perception 2 saszetki. Poprosiłem o próbke chikary i ją dostałem. Sklep naprawdę porządnie podchodzi do klientów i obsługi. Bardzo bardzo polecam. Dziś wieczorkiem odbędzie się mój pierwszy teścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2008 ooo kurde ale te NPA waliiii. Skoczątku sam spirytus a później takiiiii mocnyyy pot. Phx nic nieczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emceHa Napisano 1 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2008 Tylko nie testuj przed monitorem Owocnych efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2008 Co do wczorajszego testowanie musiałem je przełożyć bo poszlismy z kumplem sie napić troche trunków wyskokowych xD ;], i postanowiłem że jednak kiedy indziej będe testował. Mam jedno pytanko: Gdzie najlepiej nakładać NPA a gdzie PHX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi