auri Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 Chciałabym się zapytać, czy jest dostępna starsza wersja phx woman?- ta która nie śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 A to było w ogóle coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
auri Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 tak, mialam 3 probki phx ktore byly zupelnie bezwonne(czuc bylo tylko spirytus). Dopiero ta, ktora zamowilam zima miala przykry zapach(jakby waleriany). Nie mowiac juz o slabszym dzialaniu. W mailu, ktory dostalam w odpowiedzi na moje pytanie dotyczac zapachu dostalam odpowiedz, ze jest to nowy ulepszony phx. Wolalabym jednak wersje bez ulepszen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Nowy - ulepszony?? To ja też chce, może ten w końcu na mnie zadziała Chociaż mogę być przypadkiem, któremu nic już nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Mi sie wlasnie skonczylo PHX i czas zamowic nastepna.. musze stwierdzic ze starczyla mi na dlugo bo uzywalem ja tylko na wypady do clubow i spotkania z kolezankami;p na codzien uzywam BTB i NPa i sprawdzaja sie doskonale sa efekty ...widac tylko trzeba poczekac i samemu zaczac dzialac....bo to nic nie da jak bedziesz bezczynnie robil. MOzna zrobic jeszcze tak pouzywac feromonow pochodzic do clubu z miesiac jakis kazdy cie bedzie kojarzyl mowie o dziewczynach, ktore beda uwazac cie za atrakcyjnego i dopeiro sie za nie zabeirac wtedy mozena juz i bez fero ........ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi