auri Napisano 3 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2008 BTB woman czy NPA woman? Ewentualnie RS Magic? Czy NPA łączycie z PHX tak jak to robią faceci? Jakie macie doświadczenia z tymi feromonami? Zastanawiam się nad kolejnym zakupem nie wiem co wybrać... (PHX jeszcze mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 Trudno powiedzieć, u każdego sprawdza się coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 4 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2008 No, ja własnie przez miesiąc próbowała, BTB... i osobiście ani na + ani na - ... albo jest neutralny albo ja nie potrafie zaobserować. Jego duży plus jak dla mnie to fakt, że nie pachnie. Odsyłam go i właśnie dostałam NPA, więc teraz na tym się skupie. Razem z BTB dostałam próbki The Edge.. i muszę ten feromon pochwalić. Dlatego zamówiłam NPA, ponoc ma podobny skład. Tylko NPA jednak czuć... nie za bardzo, ale jednak...taka jakby odstaną wodą w akwarium, ale nawet mój lekki cytrusowy Calvin Klein go zasłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi