rafikkk Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 Znam kilka fajnych lasek już z nimi flirtowałem, ale to mało owocne było czasem nawet z jedną gościówą nie było fajnie, czy dzięki temu feromonowi może być mi łatwiej To mój pierwszy raz i liczę na dobre efekty. JAk by co to to jest prawda ze można zwrócić i otrzymać 100% ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 moze ale nie musi polecił bym ci raczej pheromax zapodaj próbke phx według opini na ferum okazuje sie byc najlepszym w swoim dzialaniu (chodzi o podryw) a jesli ch dzi o zwrot niemasz sie czym przejmowac firma jest w 100% godna polecenia niema zadnego problemu ze zwr tem lecz gdy zobaczysz efekty to dołączysz di grona uzaleznionych jestem tym przekonany fero stanie sie twoją 2 skórą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 7 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 Chciałem mieć coś takiego jak perfumy tylko że feromony też są korzystnym dodatkiem wybrałem zapachowe Alchemy. Pod wieloma względami wydaje się ciekawą opcją na początek. Jak się powiedzie spróbuje je zmieszać z PHX. Jedno pytanie: TO jest w spreyu czy w kroplach, czy wystarczy jedna kropla rozsmarowana woków szyi na dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 7 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2008 tak oba te produkty są w spreyu a jesli chodzi o phx to np . mozna wymieszac to ze swoimi perfumami lecz to moze byc dosyc trudne jeszcze tego nie sprawdzalem poszukaj na forum kiedys chyba czytalem na ten temat ale nie pamietam dokladnie w jakich proporcjach sie to miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 15 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2008 Z tego co mi wiadomo próbka phx jest w sprayu a Alchemy jest w szklanym pojemniczku z kulką jako, że nie jest na alkoholu tylko na glicerolu z tego co pamiętam zresztą wszystko jest na stronie. Ja osobiście pierwsze dwa razy jak zaczynałem z feromonami zakupiłem właśnie alchemy i szczerze powiem byłem z niego bardzo zadowolony. Aż sobie chyba zmówię go jeszcze raz. Jak powiedziałem tak zrobiłem zamówiłem jeszcze raz Alchemy zobaczymy czym tym razem mnie zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi