piotr44 Napisano 9 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2008 co odpowiadacie jak kobieta wam mówi nie jesteś w moim typie (wiem że jej się podobam) ostatnio miałem taką sytuację i zgłupiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 9 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2008 Nie odpowiadaj nic konkretnego. Może chce być dłużej zdobywana, żeby nie wyjść na "łatwą"...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 9 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2008 moza sprawic tez zeby lekko poczula zazdrosc wzgledem ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 9 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2008 To trafiles na dziwna laske ci powiem.A skad przekonanie ze na pewno jej sie podobasz, bo wiesz, jesli czasem na ciebie zerka to jeszcze nic nie znaczy.Moze tobie sie to wydaje tylko ??hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr44 Napisano 16 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 zdazyło mi się to u 2 lasek w przeciągu 2 lat uwodzenia hmm... przyznam że dziwne cóż te 2 były do siebie podobne z harakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 No tak ja tez siedze troche w tym calym "PUA" i powiem Ci ze takim czyms nie mozna sie przejmowac.Moze cie tylko testowac twoja reakcje.Wytracic z ramy.Pokaz jej ze jak nie ona to jest pelno innych lasek to sama do ciebie przyjdzie (o ile jest toba mocno zainteresowana).Ja nie mialem takich sytuacji bo w 90% dostaje to czego chcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pluton Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 nie "chcem" tylko "chcę" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 21 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2008 Ojj dziekuje za poprawienie, bede juz pamietal na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 może to kobieta powinna się wypowiedzieć...? cala sytuacja ma zwiazek z jej charakterem albo... z tym, że jej się podobasz ale ona nie chce z Toba być tak to jest mozliwe;) moze uważać, że nie jesteś dla niej odpowiedni bo mozesz ja zranic itp. itd;) (jeżeli tak jest to jest to tylko kwestia czasu:d)może być też tak, że dawno nie byla w związku... im mniej związków tym "zazwyczaj" kobieta bardziej wymagająca;) wiem chłopcy to co pisze jest dla was dziwne , ale niestety prawdziwe;) granie w wywoływanie zazdrości może i jest dziecinne ale za to zawsze skutkuje;) kobiety kochaja być zdobywane nawet przez kogoś kim nie za zainteresowane a kiedy osoba przestanie się nia interesowac... nagle zaczyna byc interesująca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 Jeśli kobieta powie Ci, że "nie jesteś w jej typie", a Ty mimo wszystko chciałbyś nawiązać z nią bliższą znajomość, wytęż umysł, zdobądź ją mimo jej wewnętrznego oporu! Musisz ją tak oczarować swoją osobą, że tamte słowa pójdą w niepamięć. Nie możesz być nachalny. Przemyśl każdy krok... Uwierz, jest to możliwe! Jak tego dokonać? Odpowiedź znajdziesz w swojej głowie. Pokaż jej, że warto Cię bliżej poznać... Zaintryguj ją swoją osobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi