rafikkk Napisano 11 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2008 a) Ma ktoś może zdjęcie próbki pheromax. Bo nie wiem jak wygląda? b) Czy gdy próbka nie działa, za próbkę również można otrzymać zwrot pieniędzy? c) Czy jak użyje niecałą aplikacje phx i dodam jeszcze jakiś zapach np. Diesel fuel for live? To jak ktoś bedzie w moim otoczeniu może stwierdzić że śmierdzi ode mnie potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 11 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2008 a) Nie posiadam, niestety b)Oczywiscie za probke rowniez dostaje sie zwrot pieniedzy c)Z tym jest roznie, to bardziej zalezy od danej osoby czy wyczuje feromony czy nie.Ocyzwiscie zaleca sie stosowac bardzo dobre markowe perfumy takie jak wzmieniles, aby miec wieksza pewnosc iz taka nieprzyjemosc sie nie zdarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingler16 Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 czy Feromony.pl zwracają całą gotówkę czy tylko za niewykorzystaną część fero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 Zwracaja cala sume poniesionych kosztow, gdy nie bedziesz zadowolony z efektow, na pewno oddadza Tobie cala gotowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadamezMatho Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 Tak wygląda próbka PHX Man Sorry za jakość ale telefonem robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 RadamezMatho - wielkie dizęki na to czekałam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi