Jacek Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 Witajcie kupilem perfect ten i tydzien temu i jeszcze nie rozpakowalem gdyz nie wiem jak go w ogóle stosowac. W woreczku mam tak: 1)strzykawke 2)pusty pojemniczek 3)buteleczke w której jest 10ml czystych feromonów 4)buteleczka z jakiegos rodzaju alcoholem jest napisane DILUENT ALCOHOL 30ml pojemnosci Nie wiem jak to wszsystko zmieszac. Prosze o pomoc jestem poczatkujacy w tych sparawach moze ktos mi pomoze w tym b prosze pisac na moj email jacek100cd@o2.pl lub skype jacek200cd Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 16 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2008 Napisz do ferum oni na pewno ci dokladnie wytlumacza jak stosowac P10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2008 ale gdzie mam napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yria Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 A nie dostałeś w paczce instrukcji ? Zawsze dołanczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2008 Jacku, poszukaj w paczce instrukcji, napisz maila do feromony.pl lub do ferum na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi