imperial Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum,chciałbym się ze wszystkimi przywitac!! Więc tak wczoraj zamówiłem próbkę pheromaxa i mam takie pytanie czy przez to ze pale papierosy moze phx niedziałac tak jak powinien z góry dziękuje za odpowiedz Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 20 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 Kiedyś był jaki temat z tym związany możesz poszukać. Z własnych obserwacji zauważyłem tylko, że w zadymionych miejscach z każdym zapachem jest trudniej się przebić na większą odległość dlatego większość ludzi stosuje większe dawki do zadymionych klubów. Jeśli chodzi o to czy to zmienia coś, że ta druga osoba pali to według mnie to bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperial Napisano 20 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2008 oczywiscie skorzystałem z opcji szukaj ale niestety konkretnej odpowiedzi nie znalazłem był tylko jeden post ze feromony moga znacznie słabiej działac na osobe która pali i chciał bym się dowiedziec czy to faktycznie jet prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 21 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2008 mi tez sie wydaje ze niema róznicy w dzialaniu fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi