arekm Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Mam takie pytanie z jakimi perfumami mieszacie fero. I jakie perfumy polecacie nawet bez dodatków. Chciałbym żeby mi ktś polecił jakiś miły i ciepły zapach coś z nutami wanili może coś rumowego.... znacie jakiś taki zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Z nutami wanilii to polecam Cubę- dostępny jest na allegro po 30 złotych i jest to nawet ładny zapach (a są 3 rodzaje). Z nutami rumowymi to nie znam. jeśłi czytałeś wcześniej moje wypowiedzi to polecam Bruno Banani Pure Man, Hugo Boss Energise oraz Lacoste Essential. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Witam ja osobiscie mieszam pheromax z black adidas moim zdaniem daje to nawet nie zle polaczenie co prawda malo jest zapachow bardziej intensywnych od pheromaxu ale adidas ma korzenny zapach nie tak slodki jak wiekszosc innych perfum. Z tego co wiem zapach dostosowany specjalnie dla sportowcow sam w sobie pobudzajacy. Oryginalny opis produktu: Zapach stworzony dla mężczyzn aktywnych, dynamicznych i wysportowanych, którzy cieszą się życiem. Charakteryzuje go doskonały, aromatyczno - korzenny zapach, w skład którego wchodzą: akord koloński, rozmaryn z mandarynką, drzewo sandałowe, paczula, wetiwer, ambra i mech dębowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Tobie może zupełnie inny zapach pasować niż mnie, więc trudno tutaj cokolwiek napisać, nie przywiązuję specjalnej uwagi do zapachu, jeżeli pasuje (ale nie tylko tobie) to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekm Napisano 31 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 i17 możesz napisać jak znasz jakieś ładne i słodkie perfumy a jak bede miał możliwość to sprawdze w sklepie czy mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Ja uzywalem poczatkowo GA: Black code ale szczerze powiem ze sa zbyt lajtowe teraz zainwetsowalem w xs rabbane, pokryja nawet najbardziej przykry zapach fero ;D;D Stosuje go z NPA i jest super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi