Neoazar Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Witajcie! Wlasnie otrzymalem probke PHEROMAXa MEN:) (mila niespodzianka przy otwarciu - niespodzianka, dziekuje!!!) Pierwsze co zbadalem zapach PMAXa i ohhh... bez kitu jest intensywny. Pachnie to jak swierzo spocony mezczyzna, taki specyficzny zapach, zdecydowanie nieprzyjemny. Do tego proba zamaskowania alkocholem raczej nieudana, po chwili juz czuc sama won feromonu. Posmarowalem a raczej tylko dotknelem kulka okolice kciuka i won wciaz jest intensynwna:) Jak narazie to mam dobre perfumy wiec bede probowal "maskowac". No to od jutra zaczynam sie uczyc fero... mam nadzieje ze bedzie to pozytywna przygoda. Pozdrwaiam PS. Jest nie dobrze, wlasnie spryskalem perfumami - przebija ten "pot":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 Ha to dziwne ale mnie won pheromax'u tylko raz wydawala sie pachniec potem i to w momencie kiedy uzylem podwojnej dawki tj. dwa psiknieca atomizera... Tak pozatym zdecydowanie nie przypomina mi ona woni spoconego mezczyzny. Kiedys w mixie z innym perfumem uslyszalem ze ladnie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 hehe a to ciekawe, mi oraz mojemu koledze ta woń wspaniale pachnie, ale widocznie jedni lubią ten zapach a inni wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2006 kwestia osobistej percepcji zapachowej. Ja go wyczuwam, ale daleko mi od stwierdzenia, że pachnie on męskim potem i to tym ostrym zapachem... Trudno określić ten zapach, ale aż nieprzyjemny to on nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 1 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2006 Ja także na początku odczuwałem zapach Pheromaxu jako okropny, odurzający- był taki, że aż brało mnie na wymioty! Ale z czasem zaczął mi pachnieć. Ostatecznie, dzisiaj nie pachnie mi oraz nie śmierdzi. Nie czuję go też aż tak intensywnie jak na początku- ciekawe jak jest to u ludzi, z którymi przebywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neoazar Napisano 1 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2006 ali : no wlasnie o to mi chodzi! Co czuja inni jest wazne a nie ja, ja sobie moge czuc (choc czuje dyskomfort i chec kapieli:))) Bo jak mi przestanie pachniec to bede chodzil i smierdzial dla innych:] Dzis pierwszy dzien minal, oczywiscie po tym dniu mam juz przekonanie ze fero dzialaja, ale moze nie bede sie jeszcze wypowiadal co sie dzialo, poniewaz jesli chcesz znalesc powiazania i zaleznosci zachowan przed i po zastosowaniu - znajdziesz je we wszystkim co Cie otacza:) taka sila wkretu:] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neoazar Napisano 3 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2006 3 dzien.. po ok 3h przebija perfumy i cuchnie potem.. nie wiem czy dluzej to wytrzymam.. to chyba zly wybor byl, moze jednak powinenem sprobowac czegos innego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neoazar Napisano 3 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2006 O kurde teraz to juz jestem przekonany co do mojej teori na temat tego "sybtelnego smrodku" popatrzcie co jest na oficjalnej stronie PHEROMAXu - power of pot z pod pach:) http://pheromax.com/index.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis2112 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 W moim przypadku nie czuje tego zapachu, ale są osoby ktore czują i określają go jako mocny, neutralny albo nieprzyjemny. Jak to jest? Szczerze mówiąc krepuje się troche go używac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meetnick Napisano 15 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 Ja jedynie przy aplikowaniu na skórę wyczuwam alkohol, a potem tak, jakby był bezwonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 15 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 elvis2112, niestety ale nie da się uniknąć zapachy pheromaxu, ale można go stłumić innymi perfumami. Z tego co czytałem to do tego jest dobry Hugo Boss oraz Cuba. A jeśli chodzi o krępowanie to nie ważne czy feromony pachną czy też nie, ważne że działają Lecz jeśli Tobie to bardzo przeszkadza to mówie- hugo boss lub inny perfum. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis2112 Napisano 15 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 Wiesz jak dla mnie może śmierdzieć, ale mi chodzi o inne osoby...spytalem koleżanki jak ocenia ten zapach stwierdzila, że jest mocny i nieprzyjemny wiec jak mam zachecic dziewczyne skoro mam na sobie taki zapach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca000 Napisano 15 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 Nom to zostaje zamaskować ten zapach, dobry perfum powinien wystarczyć. A widzisz jakieś różnice w zachowaniu dziewczyn??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neoazar Napisano 15 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 Na niektorych to raczej moze smród podzialac i uciekna:/ Ja uzywam od 2 tygodni no i czuje slabiej jak codziennie aplikuje ale jak zrobie dzien przerwy to znow mocniej go czuje.. A moje perfunki to wlasnie Hugo Boss:) i po paru godz przebija phero:] No coz takie zycie... a czy dziala, nie ma co sie nastawiac ze cos przyjdzie odrazu, jak sie postarasz to na pewno moze bardzo pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C'H'L Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 Pheromony jak każdy wie są związkiem chemicznym który w naturalny sposób jest przez nas wydzielany (..choć w drodze ewolucji podobno słabiej..). Więc taka teoria.. Skoro część osób wyczówa ten specyficzny "smrodek" Pheromaxu a część nie to nie jest tak że.. hmmm.. jak to napisać żebyście dobrze zrozumieli. Powiedzmy ktoś w naturalny sposób wydziela sporo feromonów- jego zmysł wonienia, jak i cały organizm jest "przyzwyczajony" do tych związków- nie czuje więc zapachu Pheromax'u gdyż sam wydziela takie feromony? I analogicznie- ktoś kto wydziela ich mniej jest bardziej na nie wrażliwy i czuje ich "zapach". Taka teoria przyszła mi do głowy.... Hehehe... wiec Ci którzy nie czują zapachu - nie myjcie się - zaoszczędzicie pieniądze na feromony wytwarzane w labolatoriach Ja napiszę czy czuję czy nie jak dotrze doo mnie przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 teoria jak teoria... jak dla mnie... mało prawdopodobna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 no pięknie.Przymierzam sie do kupna pheromax i te wasz posty o smierdzeniu mnie odstraszają...... Pytaliscie kiedys ludzi po zaaplikowaniu pheromax czy smierdzicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glatz Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 Dostałem dzisiaj flakonik owych feromonów i stwierdzam, że po mojemu to PERFORMAX wali potem męskim tak jak wspomniał autor wątku. Jak dla mnie to da się wytrzymać ten zapach, albo zamaskować go perfumą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neoazar Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 Widze ze moj wątek sie rozwinal:) dano mnie tu nie bylo.. wlasnie minal ponad miesiac.. tak od 1 listopada mam pheromax 2ml. Nadal go czuje;) ale to juz przyzwyczajenie powoduje ze znosze go w porzadku:) Uzywam naprawde male dawki i wydaje mi sie ze wlasnie zblizam sie do polowki tej buteleczki. Matwie sie tylko tym ze za co ja kupie sobie nastepne? A chcialbym duzy flakon pheromaxu i w przyszlosci jeszce czakire:D Oczywiscie jesli mam sie wypowiedziec w tej sprawie jasno: to działa jak natura chciala:) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C'H'L Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 JAk to pachnie? Moge już napisać bo testowałem. Pierwsze niuchanie - alkohol. Drugie dłuższe- tak jak pisaliście "alkohol+pot" błeeeeeee niemiło dosyć. Ale przyznam że z czasem zapach już tak nie drażni! A nawet staje się znośny Co do Chakiry - pachnie świetnie! Rozcieram Pheromaks za uszami, a Chakire ciut niżej. Efekty? Opisałem w innym temacie. Mam tylko problem z dozowaniem Pheromaksu - chce użyć połowe dawki, naciskam lekko, nic, odrobine mocniej- nic, mocniej - i wali odrazu pełną dawke. Cieżko jest wyczuć Jak troszke mi ubędzie Pheromaksu (może jakąś 1/4) to doleje jakiś dobry perfum. Wtedy chyba będzie i miło pachniało i odpowiednią dawke dozowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erO_ Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 Wącham i wącham sam alkochol hehe widocznie tego nie odczuwam, moja dziewczyna też nie, bo sie spytałem podchwytliwie czy smierdze, że nie uzylem antyperspirantu itp. ale niestety działania jeszcze nie przyniosły skutku, mam nadzieje, że się przekonam, że działa pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markos Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2007 przyklad spryskuje pheromaxa za uchem. po polgodzinie przytulam dziewczyne. niefortunnie tuli sie do szyi od tej strony gdzie spryskiwalem pheromaxem. bedzie to mialo wplyw i ja odrzuci czy nie?? niemozna spryskiwac perfumem tego samego miejsca gdzie pheromax dlatego co zrobic przy takiej bliskosci/odleglosci?? uzyc pheromaxa odpowiednio wczesniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 23 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2007 Mozna wlasnie uzywac w te same miejsca co pheromaxa perfum a nawet jak dla mnie to trzeba // Tylko perfumy musze miec ladny zapach polecam g.armanii emporio city glam jak do przykrywania pheromaxa to nie znalazlem lepszych perfum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraqi Napisano 5 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2007 Drugie dłuższe- tak jak pisaliście "alkohol+pot" błeeeeeee niemiło dosyć.Mam tylko problem z dozowaniem Pheromaksu - chce użyć połowe dawki, naciskam lekko, nic, odrobine mocniej- nic, mocniej - i wali odrazu pełną dawke. Cieżko jest wyczuć Tak jest, ja wyczuwam zapach potu, bardzo mocny zapach jak dla mnie i tak wlasnie mysle co do wczesniej wspomianego zalecenia "nie mycia sie" ze cos w tym jest. Czuje bardzo mocny zapach potu a sam prawie sie nie poce a w zwiazku z tym moj nos nie ma okazji przyzwyczaic sie do tego zapachu. Zalecane dozowanie polowy dawki - przy 2ml opakowaniu - chyba nierealne... Szczerze mowiac spodziewalem sie wiecej po opakowaniu i mozliwosciach dawkowania - ale trudno... Historii - zero pozytywnych, poza odczuwalna agresja osob ktore mnie mialy okazje powąchac a na ktorych mi zalezy Ale... nie jest zle, bede dalej sie bawic w testowanie chociaz poziom nastawienia z pozytywnego spada w dol, poczekamy - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger Napisano 25 Maj 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2007 ta dobrze gadacie ja dzisiaj dostalem probke pheromaxu i ja szczerze to alkocholu nie czuje tylko taki dziwny zapach jakis taki znajomy zapach i to nie jest wydaje mi sie pot !!!!No moze jest bo jak wacham pache to smierdza tak samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi